”Ei te pierd pe tine.” Ce mesaj a postat Marcela Fota, chiar la miezul nopții. Fanii și-au pus semne de întrebare

”Ei te pierd pe tine.” Ce mesaj a postat Marcela Fota, chiar la miezul nopții. Fanii și-au pus semne de întrebare
”Ei te pierd pe tine.” Ce mesaj a postat Marcela Fota, chiar la miezul nopții. Fanii și-au pus semne de întrebare

Marcela Fota a întors privirile publicului asupra ei, dezvăluind că a intrat într-o nouă relație la scurt timp după decesul soțului său. Această dezvăluire a creat un val de controverse în rândul internauților și al persoanelor publice, mai ales că noul partener este mult mai tânăr decât ea.

Cu toate criticile și zvonurile, cântăreața a ales să urmeze inima și să ignore judecățile, însă ultimele postări din mediul online sugerează că aceasta se confruntă cu o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental.

Citește și: „L-a pierdut aseară.” Mariana Ionescu Căpitănescu le-a cerut ajutorul fanilor, pe rețelele de socializare. Ce anunț a făcut interpreta de muzică populară

Ce gest a făcut Marcela Fota, chiar la miezul nopții

Marcela Fota este cunoscută pentru un program încărcat, dar și pentru mesajele sale pline de emoții de pe rețelele de socializare, prin care împărtășește stările sale sufletești cu fanii. Recent, în miez de noapte, artista a postat un mesaj enigmatic, indicând că cineva drag din viața ei a plecat, sugerând că această pierdere nu o afectează doar pe ea, ci și pe persoana în cauză.

Deși nu a dezvăluit detalii despre situația specifică, acest mesaj a declanșat speculații cu privire la problemele sentimentale prin care trece alături de partenerul său mai tânăr. Fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru artistă și au încercat să interpreteze semnificația postării ei misterioase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Gândul de seară. Când intențiile tale sunt pure, tu nu pierzi pe nimeni, ei te pierd pe tine.”, a fost mesajul pe care Marcela Fota l-a postat în mediul online, în miez de noapte.

Marcela Fota s-a pus împotriva tuturor pentru a fi într-o relație cu bărbatul mai tânăr decât ea

Marcela Fota a respins încă de la început criticii și nu a resimțit nevoia să se justifice pentru alegerile sale personale.

Cu o atitudine fermă, artista a subliniat că experiențele dificile prin care a trecut în viață au întărit-o și că ceea ce contează cel mai mult pentru ea este să aibă liniște în suflet atunci când se odihnește și să vadă fericirea fiului său, indiferent de opinia celor din jur.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Este o poveste care este pentru mine și consider că atâta timp cât eu, noaptea, când merg acasă, pun capul liniștită pe pernă și faptele mele nu afectează absolut pe nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații cuiva. Așa cum am spus, ceea ce s-a întâmplat în viața mea, și au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a soțului, tatăl nostru, aceste lucruri m-au învățat cât de important este că tu să fii împăcat și bine cu tine.

Explicații nu cred că… nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva. Am descoperit că oamenii care fac asta cred că e din lipsa de ocupație”, a mai adăugat artista populară.

Citește și: „Suntem amândoi foarte fericiți! Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. Rareș plânge.” Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Tendințe pentru coafurile de mireasă pentru anul 2023. Eleganță și simplitate!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies