”Nu va dori să treci iar prin aceeași durere.” Dana Roba a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru Beni. Vedeta este din ce în ce mai fericită

”Nu va dori să treci iar prin aceeași durere.” Dana Roba a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru Beni. Vedeta este din ce în ce mai fericită
”Nu va dori să treci iar prin aceeași durere.” Dana Roba a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru Beni. Vedeta este din ce în ce mai fericită

Dana Roba este tot mai fericită alături de noul ei iubit, Beni, după ce a trecut printr-o încercare dificilă în momentul semnării actelor de divorț, când fostul său soț, Daniel Balaciu, a agresat-o violent cu un ciocan.

După trecerea lunilor, make-up artistul și-a recăpătat stabilitatea și și-a reluat activitatea profesională pentru a-și susține familia.

Citește și: „Zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul.” Ce a mărturisit Dana Roba despre sarcină, după ce a intrat într-o nouă relație

Dana Roba a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru Beni

Cu mult mai rapid decât anticipau mulți, a regăsit încrederea în dragoste alături de bărbatul care a fost alături de ea în momentele dificile și care acum o încântă cu buchetele sale de flori minunate.

Acum, Dana Roba se afișează des alături de bărbatul care i-a adus schimbări pozitive în viață, exprimându-și bucuria prin postări online ce reflectă perioada frumoasă pe care o trăiește.

Prin mesajele pe care le postează, ea lasă să se înțeleagă că este alături de un partener respectuos, gata să îi ofere tot ce este mai bun.

„Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va înțelege povestea și te va proteja pentru că nu va dori să treci iar prin aceeași durere.”, a fost mesajul pe care Dana Roba l-a postat în mediul online.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dana Roba și-a asumat noua relație

Simțindu-se privilegiată, Dana Roba consideră că noul ei iubit reprezintă un partener remarcabil și un sprijin constant în toate acțiunile ei.

De la bun început, vedeta a știut că cei din mediul online îi vor arunca critici dure, dar cu toate acestea a decis să îi ofere o șansă bărbatului cu care la început era doar prietenă.

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori. A fost sigur ca voi murii, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. 

Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut.  Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare altă femeie.”,  a scris Dana Roba pe Instagram.

Citește și: Fiica Danei Roba i-a spus ce își dorește să se facă când va crește. Vedeta a fost emoționată

 

 

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Fiica Danei Roba i-a spus ce își dorește să se facă când va crește. Vedeta a fost emoționată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies