Află din rândurile următoare cum să prepari cea mai bună supă de pui și care sunt lucrurile de care tebuie să ții cont pentru a avea un gust senzațional.
Supa de pui este unul dintre cele mai îndrăgite preparate. Aceasta cu siguranță că ne aduce aminte de gustul copilăriei, iar de aceea, ori de câte ori vrei să mâncăm un preparat gustos și sănătos, putem să apelăm la această variantă.
Cu toate acesta, deși există o mulțime de rețete de supă de pui, în funcție de preferințele fiecăruia, majoritatea gospodinelor fac o mare greșeală atunci când prepară acest preparat.
Ingredientul care poate strica gustul supei de pui
Citește și: Ce trebuie să facă gospodinele pentru a obține cea mai bună fasole! Trucul neștiut al marilor bucătari
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cel mai important ingredient pe care îl folosim în prepararea supei de pui este chiar carnea de pui. Ei bine, cu toate acestea, ingredientul respectiv ne poate strica întreg gustul supei.
Rețetă de supă de pui
Descoperă în continuarea articolului cum să prepari cea mai bună supă de pui.
Ingrediente:
- 200 g fidea cu ou
- sare și si piper
- mărar
- 3 cartofi
- 3 morcovi
- 2 felii de țelină
- 6 pulpe de pui
Mod de preparare:
Pentru a prepara supa de pui trebuie mai întâi să speli foarte bine pulpele și să le pui la fiert în apă cu sare. Ulterior, trebuie să spumezi foarte bine supa de pui, ori de câte ori este nevoie. Acest pas este foarte important deoarece, în caz contrar, supra de pui va ieși grasă sau cu gust amărui.
Următorul pas constă în spălarea și pregătirea legumelor. Acestea pot fi tocate după bunul plac, dar dacă le toci cubulețe își vor păstra mai bine forma și savoarea. După ce supa nu mai formează spumă, poți adăuga legumele. Se lasă preparatul pe foc până când carnea și legumele sunt fierte. În momentul în care observi că legumele sunt fierte foarte bine, poți adăuga și fideaua. Se lasă amestecul pe foc timp de zece minute, până când fideaua se înmoaie.