„În România, la 31 de ani, când ai un copil de aproape 7, ești deja pe lista de tanti” Adda, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a luat decizia de a-și vopsi părul albastru!

„În România, la 31 de ani, când ai un copil de aproape 7, ești deja pe lista de tanti” Adda, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a luat decizia de a-și vopsi părul albastru!
„În România, la 31 de ani, când ai un copil de aproape 7, ești deja pe lista de tanti” Adda, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a luat decizia de a-și vopsi părul albastru!

Adda a explicat în mediul online ce a determinat-o să își vopsească părul albastru.

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să ajungă la inima publicului, prin intermediul talentului său muzical și al felului său de a fi. Ajunsă la vârsta de 31 de ani, artista se poate declara o femeie împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Vedeta este căsătorită de mai mulți ani cu Cătălin Rizea și au împreună un băiețel de aproape 7 ani.

Adda, schimbare radicală de look! Ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie

Citește și: „Va veni” Adda a vorbit despre al doilea copil. Cătălin Rizea a spus când se va întâmpla marele eveniment

Adda, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a luat decizia de a-și vopsi părul albastru!

Citește și: „Verificați-vă copiii în fiecare zi, inclusiv în cap. Dacă aveți animale de companie verificați-le zilnic.” Adda trage un semnal de alarmă pentru cei care o urmăresc!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Adda este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu admiratorii săi din mediul online, împărtășind cu aceștia schimbările care se petrec în viața sa, dar și gândurile și sentimentele sincere pe care le are vizavi de diferite subiecte.

În urmă cu o zi, vedeta și-a luat prin surprindere fanii atunci când s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază nouă.

Artista a luat decizia de a-și vopsi părul albastru și a explicat în urmă cu câteva ore care a fost evenimentul ce a determinat-o să facă o astfel de schimbare.

Vedeta a precizat că de-a lungul timpului, de când a devenit mamă și a înaintat în vârsta s-a confruntat cu diferite situații în care oamenii au perceput-o ca pe o „tanti”, când, de fapt, în sufletul său încă se simte precum o adolescentă liberă, care își dorește să facă muzică și să aibă păr albastru, cum de altfel s-a și întâmplat.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

<< De ce albastru? De ce asa? De ce orice? Eram la mare acum câteva săptămâni si am făcut o poza cu o fetita de 5, 6 ani.

In timp ce făceam poza, mama ei i-a spus “Uite, tanti canta “Nu plânge, Ana”. Eu, in stilul meu caracteristic si in gluma, i-am raspuns: “Doamna, sunt maxim MILF. Atât accept. Nu tanti!”. Ea a rămas puțin blocata. Am asigurat-o ca nu m-am supărat. Si nu m-am suparat. Sincer. Dar mi-a dat de gândit. Adica, in România, la 31 de ani, cand ai un copil de aproape 7, ești deja pe lista de tanti.
Un “tanti” in care ești băgat si din care nu mai iesi ca-ti pălește coolnessul. De fapt, ti-l fura de tot acel apelativ. Ca si cum ai fi intr-o groapa, fara nici o funie. E o groapa care doar se adanceste. Neah! Refuz! Stiu ca poate fi o forma de respect. La adresare ma refer. Dar eu nu am cum sa ma concep asa. Niciodata. Si nu pentru ca sunt artist, persoana publica, bla bla.
Si m-am gândit si cum la concerte, fete care deja devin femei, imi spun: “Am crescut cu muzica ta!”. Iar eu le spun ca si eu am devenit femeie, odata cu muzica mea si aproape odata cu ele. Si m-am gândit cum niciodată nu-i las pe prietenii lui Alex sa-mi spună “Sarut mana”. Pentru ca eu ma simt parte din gasca lor. Si ma gândesc si cum la ședințele cu părintii sunt doamna Rizea si fac atac de panica cand dau cu pieptul de realitatea ce presupune creșterea si educarea copilului meu. Si practic sunt atatea roluri intr-un singur om. Dar in suflet sunt o fata care vrea sa faca muzica si sa aibă parul albastru pur si simplu pentru ca e sfarsitul lui August Sa se bucure de asta, fara sa se gândească la percepții, preconceptii, etichete. “Tanti” ala mi-a dat curaj sa fac ceea ce imi doream de mult. Dar nu îndrăzneam. Sa fiu cine si cum vreau, pentru sufletul meu! Asa, pur si simplu
.>>, a scris Adda, în dreptul fotografiei sale postată pe Instagram.

Adda, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a luat decizia de a-și vopsi părul albastru!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Omul acesta e un criminal. I-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. E un om rău, foarte rău” Cum a reacționat mama Elodiei Ghinescu, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies