Cine a câștigat Bravo, ai stil! 2023. Concurenta a obținut un punctaj de 61.3% din partea publicului!

Cine a câștigat Bravo, ai stil! 2023. Concurenta a obținut un punctaj de 61.3% din partea publicului!
Cine a câștigat Bravo, ai stil! 2023. Concurenta a obținut un punctaj de 61.3% din partea publicului!

Sezonul 8 a luat sfârșit, in data 25 august 2023. Bravo, ai stil! si-a desemnat castigatoarea marelui premiu.

Cu mari emoții atât în semifinale cât și în finală, concurentele rămase în concurs și-au dat toată silință de a impresiona jurații și publicul telespectator. Maria, Iris, Andreea, Alexandra și Jasmine sunt cele cinci finaliste ale sezonului 8, Bravo, ai stil!. D espre fiecare în parte, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alex Abagiu au avut numai cuvinte de laudă. În tot parcursul concurentelor, au existat lacrimi de bucurie, furie, tristețe, un carusel de lucruri bune și rele.

Chiar daca au existat tensiuni, supoziții în care se acuzau de colaborări cu stiliști, fetele au știut să depășească momentele în care trebuiau să se justifice.

Cine a câștigat Bravo, ai stil! 2023

Cine a câștigat Bravo, ai stil! 2023[Sursa foto: Instagram]

În semifinale, în urma defilării lui Iris, Maurice Munteanu a specificat: “Dragă, chinca stilistică în ceea ce te privește este că poți fi un oraș, adică...

Sighișoara și șnițel vienez, și blinii cu caviar. Ori asta este o mare realizare dacă mă întrebi pe mine. Plus am remarcat o anume calitate umană, o chestiune destul de rară în zilele noastre, am remarcat un simt al umorului și asta este apanajul inteligentei și unul dintre cele mai spectaculoase parcursuri stilistice pe care le-a avut acestă emisiune. O concurentă cu o versatilitate incredibilă și care nu îi este teamă să se joace nici cu anumite acțiuni, vezi înșurubarea în scaun, nici cu elemente, culori și altele.”
a spus Maurice Munteanu, în timp ce Iris, își ștergea lacrimile de pe obraji.

După defilarea Mariei, același jurat și-a spus părerea despre clasamentul pe care el îl vede din punct de vedere stilistic: “ Din punctul meu de vedere, Maria este cea mai puternică concurentă, secondată de Iris, este foarte aproape de Maria.” a spus juratul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În finale, concurentele, rand pe rand, au început să realizeze ultima defilare în fata juraților și a telespectatorilor. Cu monologuri sau momente speciale alături de orchestră, fetele au încercat să cucerească publicul, așa cum au știut ele mai bine.

Competiția Bravo, ai stil! și-a desemnat câștigătoarea premiului cel mare, și anume 100.000 de lei, și titlului de "Cea mai stilată femeie din România". Publicul a desemnat-o câștigătoare pe Alexandra,  cu un procentaj de  61.3%.

Publicul a desemnat-o câștigătoare pe Alexandra, cu un procentaj de 61.3%.[Sursa foto: Instagram]

Cum au arătat concurentele in marea finala Bravo, ai stil! 2023

Iris

Iris[Sursa foto: Instagram]

Jasmine

Jasmine[Sursa foto: Instagram]

Alexandra

Alexandra [Sursa foto: Instagram]

Andreea 

Andreea[Sursa foto: Instagram]

Maria 

Maria[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții! "Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies