Care este secretul hotelierilor pentru podele perfecte. Trucul pe care trebuie să îl știi

Care este secretul hotelierilor pentru podele perfecte. Trucul pe care trebuie să îl știi
Care este secretul hotelierilor pentru podele perfecte. Trucul pe care trebuie să îl știi

Pardoseala impecabilă poate transforma complet atmosfera unei camere, iar impresia pe care o fac hotelurile cu podelele lor strălucitoare ne intrigă.

Cu toate acestea, secretul din spatele menținerii acestui nivel de curățenie constă într-un amestec natural și simplu de preparat.

Citește și: Cum poți scăpa de petele galbene de pe electrocasnice. Trucul mai puțin cunoscut

Amestecul secret pe care hotelurile îl folosesc la curățarea podelei

Mirosurile plăcute ale produselor pentru curățarea pardoselilor adesea se estompează rapid.

Totuși, există un truc pentru a menține o notă parfumată și proaspătă în casă pe termen mai lung, având în același timp un efect benefic și în îndepărtarea murdăriei.

Secretul constă în a combina produsul de curățare cu lămâie. Această amestecare îmbunătățește rezultatele și prelungește persistența mirosului. Iată de ce vei avea nevoie:

-lămâi proaspete (asigură-te că nu au stat foarte mult timp în frigider);

-apă

-soluție pentru spălat podelele la alegere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Începe prin a stoarce sucul unei lămâi și adaugă-l într-o găleată cu soluție de curățat. Diluează amestecul cu apă și este pregătit pentru utilizare. Folosește-l pentru a spăla suprafețele în mod obișnuit și vei constata că pardoseala se va curăța rapid și prospețimea va persista mult timp.

Parfumul distinct al lămâii și conținutul său bogat în vitamina C o fac o alegere populară pentru curățenia casnică. Datorită proprietăților sale antibacteriene, degresante și dezinfectante, lămâia este eficientă în înlăturarea mirosurilor neplăcute și în menținerea igienei în gospodărie.

Atât hotelierii, cât și specialiștii în curățenie utilizează amestecul de lămâie și odorizant ca un truc pentru a asigura o curățenie impecabilă a podelelor.

Toarnă suc de lămâie pe mătură și vei obține un efect incredibil

Delicioasă și plină de beneficii pentru sănătate, lămâia este un citric versatil. Pe lângă a fi o alegere excelentă pentru a condimenta mâncărurile, ea este utilă și în gospodărie, așa cum am văzut anterior, putând să curețe eficient suprafețele și să împrospăteze atmosfera.

Citește și: Ce trebuie să facă femeile ca rozmarinul să reziste cât mai mult timp în ghiveci. Trucul grădinarilor pricepuți!

 

 

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Vreau să le spun că dacă ei ajung să se dea la femeia mea și să le iasă, ei nu îmi iau femeia, ei îmi iau problemele.” Ce mesaj le-a transmis Liviu Vârciu celor care o curtează pe iubita lui

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies