Replici din filmul Barbie care te vor face să vezi lumea altfel

Replici din filmul Barbie care te vor face să vezi lumea altfel
Replici din filmul Barbie care te vor face să vezi lumea altfel

Află care sunt cele mai inspiraționale replici din filmul Barbie și cum să le transformi într-un motto al propriei tale vieți.

Filmul Barbie cu siguranță că a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale verii 2023, care a înregistrat un număr impresionant de vizualizări, încă de la prima apariție a sa în cinematografe. În urma acestei producții au existat numeroase controverse cu privire la ceea ce a vrut să transmită de fapt filmul, dincolo de imaginea vizuală a acestuia.

Astfel, filmul Barbie ar putea fi considerat o revoluție pentru feminism pentru unii, în timp ce alții consideră că Barbie promovează de fapt femeia perfectă, care este mereu pe placul bărbaților și care în viața reală nu

există.

Cert este că în urma filmului pot fi desprinse anumite citate motivaționale, care te vor face să vezi lumea altfel și să înțelegi exact ceea ce a vrut acest film să transmită. Descoperă în rândurile următoare care sunt acestea.

Replici din filmul Barbie pe care trebuie să le citească orice femeie

Citește și: Cum să fii o Barbie în 3 pași simpli

Replici din filmul Barbie care te vor face să vezi lumea altfel

Este cea mai bună zi din toate timpurile. Așa a fost ieri și la fel și mâine și în fiecare zi de acum până în veșnicie .”

Acest citat te face cu siguranță să privești lumea cu alți ochi și să conștientizezi că indiferent de situație totul are o rezolvare, iar datoria ta este să faci din fiecare zi cea mai bună zi din viața ta.

Fiecare dintre noi avem impresia că trăim într-o rutină și vedem totul în alb sau negru. Cu toate acestea, de multe ori, există și nuanțe de gri sau poate chiar roz, care ne pot colora viața. Trebuie doar să mixăm culorile, să avem imaginație și să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă ziua respectivă, astfel încât, la finalul acesteia să putem spune că a fost cu adevărat cea mai bună și, repetând acest proces în fiecare zi din viața noastră.
De asemenea, filmul Barbie ne face să înțelegem că tristețea, lacrimile și imperfecțiunea pot fi la rândul lor în regulă, iar important este modul prin care depășim aceste momente grele, care sunt inevitabile în viața de zi cu zi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Oamenii au un singur final.

Ideile trăiesc pentru totdeauna .”

Barbie oferă o lecție foarte importantă prin intermediul acestei replici, aceea că, faptul că moștenirea ideologică pe care o lăsăm în urma noastră este cu adevărat importantă. În cadrul filmului Barbie trebuie să facă o alegere foarte importantă: aceea de a trăi în lumea sa perfectă sau a deveni om. Astfel, aceasta este capabilă să vadă că, deși viața umană se sfârșește cu moartea, va avea oportunitatea de a crea noi idei care vor dăinui de-a lungul timpului.

Replici din filmul Barbie care te vor face să vezi lumea altfel

Vreau să fac parte din acei oameni care oferă semnificație vieții.”

Fiecare dintre noi are un anumit scop în viață, iar în momentul în care l-am găsit ne dăm seama că de fapt am reușit să ne descoperim pe noi înșine. Astfel, în momentul în care îți vei găsi scopul personal, te vei simți cu adevărat împlinită în viață.

La rândul său, Barbie, pe întreg parcursul călătoriei sale, ajunge să realizeze că reprezintă mai mult decât un model de frumusețe stereotipică și că are mult mai multe de oferit lumii.

Astfel, acest citat poate să fie unul extrem de motivațional pentru multe dintre noi, care, din nefericire, ne plafonăm în stadiul în care suntem în prezent și ajungem să ne dăm seama că nu avem un scop concret în viață. În acest caz, este foarte important să ne depășim condiția și să ajungem în punctul în care să ne simțim cu adevărat împlinite, chiar dacă acest lucru presupune unele sacrificii.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Filmul Barbie 2023

Citește și: 3 locuri pink pentru fanii filmului Barbie

Replici din filmul Barbie care te vor face să vezi lumea altfel

Barbie este un film de comedie fantasy, care a avut premiera în Los Angeles la începutul lunii iulie. Încă de când a apărut pe marile ecrane din toată lumea, filmul  regizat de Greta Gerwig s-a bucurat de multe critici pozitive. Astfel, filmul Barbie aduce o reinterpretare a păpușii clasice Barbie, care este jucată de Margot Robbie, dar și a lui Ken, al cărui rol îl are Ryan Gosling.

Cei doi ajung să fie expulzați din Țara Barbie pentru că sunt păpuși mai puțin decât perfecte și pleacă într-o călătorie de auto-descoperire în lumea reală.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 filme și seriale care apar pe Netflix în luna august 2023

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies