Denise Rifai – despre Deniz Pinar, actrița din noul serial fenomen"Secrete de familie" ce are premiera în această seară, la Kanal D

Denise Rifai – despre Deniz Pinar, actrița din noul serial  fenomen
Denise Rifai – despre Deniz Pinar, actrița din noul serial fenomen"Secrete de familie" ce are premiera în această seară, la Kanal D

“…frumoasa actriță îl poartă cu mândrie”

 În această seară, începând cu ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmari premiera mult asteptatului serial "Secrete de familie", iar Denise Rifai este deja admiratoare a productiei, mai ales că a intrat deja în atmosfera poveștii, la avanpremiera primului episod.  Îmbinând o intrigă complexă și profundă, ce abordează subiecte precum adevărul, dragostea, familia și alegerile dificile, acest nou serial se anunță a fi una dintre cele mai impresionante producții ale toamnei.

 

Serialul "Secrete de familie" va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, în distributia sa fiind doi actori remarcabili din Turcia, deja familiarizați publicului român: Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu.

 

Într-un eveniment special de avanpremieră dedicat serialului, ce va debuta în această seară la Kanal D, Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare a emisiunii "40 de întrebări", a făcut o declarație surprinzătoare legată de numele său și de actrița principală din serial, Deniz Pinar.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

"Actrița principală din serialul <Secrete de familie> și cu mine împărtășim nu doar numele, ci și dragostea pentru adevar", a spus Denise Rifai." În limba turcă, numele meu este Deniz, nume pe care și frumoasa actriță îl poartă cu mândrie ”, continuă aceasta.

Serialul "Secrete de familie", semnat de casa de producție responsabilă și pentru succesul mondial "Dragoste Infinită", difuzat de asemenea la Kanal D, se anunță a fi un nou triumf. Cu episoade pline de suspans și personaje complexe, serialul promite să ofere publicului român o experiență de neuitat.

 

Aventura începe odată cu avocata Ceylin Erguvan (interpretată de Pinar Deniz) și procurorul Îlgaz Kaya (interpretat de Kaan Urgancıoğlu), doi profesioniști care împărtășesc aceeași pasiune, lupta pentru dreptate.

Cu toate că urmăresc același scop nobil, cei doi abordează lupta pentru adevăr prin metode diferite: Îlgaz respectă regulile cu strictețe, în timp ce Ceylin este pregătită să încalce orice limită pentru a scoate la lumină adevărul.  Această abordare diferita conduce la conflicte profesionale, dar și la o colaborare neașteptată într-un caz de crimă extrem de complex.

Nu ratați premiera plină de intrigă a serialului "Secrete de familie", care promite să dezvăluie povești încâlcite despre adevăr, secrete bine păzite, sacrificiu și dragoste.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies