Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare
Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Află din rândurile următoare cum poți să creezi câteva coafuri rapide și ușoare, care să îi ofere părului tău un aspect wow, fără prea mult efort.

Coafarea părului reprezintă o adevărată provocare pentru multe doamne și domnișoare care își doresc să arate în fiecare zi ca și cum de abia ce au ieșit de la coafor, fără prea mult efort. Cum acest lucru nu prea este posibil, ne confruntăm în fiecare dimineață cu veșnica problemă: nu îmi stă bine părul.

Ei bine, din fericire, există o serie de coafuri rapide și foarte simplu de făcut, pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască, astfel încât, să aibă mereu un aspect plăcut și să surprindă cu fiecare apariție a sa.

Descoperă din rândurile următoare cum se realizează acestea și încearcă-le pe fiecare în parte!

Coafuri rapide și ușoare pentru părul lung

Atunci când ai părul lung, lucrurile pot fi mai ușoare sau mai complicate, în funcție de perspectiva din care le privești. Astfel, este mai simplu să realizezi o coafură deoarece ai mai mult material la dispoziție, dar tocmai acest lucru poate reprezenta și un dezavantaj deoarece părul lung necesită mai mult atenție și grijă.

Transformă coada simplă într-o coafură elegantă

Citește și: Inspira-te cu cele mai trendy coafuri. 6 Idei pentru femei moderne

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Cu ajutorul unei eșarfe poți foarte simplu să transformi o coadă obișnuită într-o coafură elegantă. Tot ce trebuie să faci este să îți prinzi părul în coadă, iar apoi să o legi cu ajutorul unei eșarfe.

Ulterior, poți experimenta mai mult și poți chiar să formezi o fundiță drăguță din eșarfa respectivă.

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

O altă modalitate prin care poți să transformi o coadă simplă într-o coafură interesantă este prin adăugarea unor elastice de păr de sus până jos. Dacă îți dorești să adaugi un plus de culoare și să ieși din anonimat, poți chiar să optezi pentru elastice colorate. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Folosește panglici și eșarfe

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Accesoriile de păr transformă o coafură obișnuită într-una de-a dreptul spectaculoasă. Astfel, nu te sfii să utilizezi eșarfele și fundițele pentru a-ți prinde părul cu mult stil. Tot ce trebuie să faci este să iei două părți egale din părul tău din față, de o parte și de alta și să îl aduci în spate. Acolo poți să îl prinzi cu o panglică, o eșarfă sau să pui chiar o fundiță. 

Un alt fel de coc

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Poți totodată să reinterpretezi banalul coc și să îl transformi într-o coafură specială. Tot ce trebuie să faci este să secționezi părul în două părți. Partea de sus împarte-o la rândul său în alte două părți egale și fă două cocuri într-o parte și în alta. 

Împletitură coadă de pește

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Deși această coafură pare complicată, cu puțin exercițiu ți se va părea foarte simplu de făcut, iar efectul este unul wow, mai ales dacă îi adaugi și câteva accesorii de păr. Tot ce trebuie să faci este să împarți coada în două părți, având grijă ca acestea să fie egale.Alege o șuviță din partea dreaptă, din exterior, și trece-o lateral, până ce o vei aduce în jumătatea din stânga a părului.

Ulterior, alege o șuviță din exteriorul părții stângi, pe care să o intersectezi în X cu prima șuviță și să o încorporezi, de data aceasta, în jumătatea din dreapta.

Continuă să împletești respectând această tehnică, având grijă să alegi de fiecare dată șuvițe din partea exterioară a părului.

Coafuri rapide și ușoare pentru părul scurt

Citește și: Cum să îți faci breton. Pași simpli și sfaturi utile pentru a-ți crea un breton perfect

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Atunci când vorbim de părul scurt suntem mai limitați la opțiuni pentru că nu avem atât de mult material, dar lucrurile pot părea mai simple pentru simplul fapt că părul scurt se așază mai repede și nu are nevoie de atât de multă atenție. 

Totuși, există și modalități ingenioase prin care poți transforma câteva fire de păr într-o coafură spectaculoasă. 

Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Și pentru persoanele cu părul scurt eșarfele, panglicile și fundițele constituie adevărate ajutoare de nădejde atunci când vor să iasă din anonimat și să experimenteze. Astfel, poți foarte ușor să îți aduci părul din față pe spate și să îl prinzi cu ajutorul unei fundițe sau a unei eșarfe, iar astfel vei obține un look chic. 

Te invităm și mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care sunt tendițele în materie de tunsori pentru anul 2023. Ce trebuie să știe doamnele despre coafuri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies