Macarons roz cu crema albă. Gustă și tu aroma franțuzească, chiar la tine acasă!

retete de gustare

Macarons roz cu crema albă

Macarons roz cu crema albă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepară o rețetă perfectă de

Macarons roz cu crema albă. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase Macarons roz cu crema albă, preparate așa cum se cuvine.  

 

Rețetă de Macarons roz cu crema albă 

Rețeta delicioasă de Macarons roz cu crema albă, absolut minunate, se prepară în doar 7 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Macarons roz cu crema albă este de o ora 

Timp de preparare- 30 de minute 

Timp total- o ora și 30 de minute 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rețeta de Macarons roz cu crema albă este pentru 4 persoane 

Citește și: Ce alimente să consumi toamna

retete pentru desert
Macarons roz cu crema albă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Dietă de toamnă pentru slăbit

Ingrediente – Macarons roz cu crema albă 

  •  200 g făină  
  • 200 g zahăr pudra 
  • 5 albușuri, la temperatura camerei 
  • 250 g zahăr granulat 
  • 100 ml apă  
  • Colorant alimentar, în funcție de preferințe 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă

doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

retete de prajituri de casa
Macarons roz cu crema albă[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare- Macarons roz cu crema albă 

  1. În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețeta de Macarons roz cu crema albă, este să începem prin a amesteca într-un bol de dimensiuni mai mari, făina cu zahărul pudra, pentru ca mai apoi, cele două ingrediente se vor da prin sită. 
  2. În continuare, ne vom ocupa de prepararea siropului.
    Așadar, tot ce trebuie să facem este să începem prin a fierbe într-o oală de dimensiuni potrivite, apă cu zahărul (200 g), până ajunge în punctul de fierbere.  
  3. În acest timp, ne vom ocupă și de restul ingredientelor, motiv pentru care, vom amestecă, cu ajutorul unui mixer, într-un bol de dimensiuni mai mari, albușurile cu cele 50 de grame de zahăr granulat, până în momentul în care obține o textură mai groasă, asemănătoare cu o spumă. 
  4. Odată ce siropul a ajuns la punctul de fierbere, vom începe să îl adăugăm, treptat, puțin câte puțin, din sirop, peste amestecul de albușuri din bol, timp în care vom mixa continuu, astfel încât să obținem o bezea, nu mai mult de 10 minute. Odată ce am obținut bezeaua dorită, vom adaugă și celelalte albușuri rămase și continuăm să mixăm, pentru că bezeaua să devina, ulterior, tare și lucioasă. În continuare, tot aici, peste bezea, vom adaugă și amestecul de făină cu zahărul pudra, pe care le-am cernut în prealabil. 
  5. În funcție de preferințe, colorantul alimentar adăugat se va pune acum peste bezea, însă pentru rețeta de astăzi am ales un colorant alimentar roz. De această dată, vom continua să amestecăm, însă încet, astfel încât să obținem nuanța dorită, nici prea deschisă, nici prea închisă, în funcție de preferințe, în final, să avem o compoziție cât mai omogenă cu putință. 
  6. Continuăm prin a forma macarons, formând o bilă cu palmele, iar apoi bilele se vor aplatiza în funcție de preferințe. Le lăsăm exact așa, deoparte, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 de minute. După acest interval de timp, le vom așeza într-o tavă de cuptor, pe care am pus hârtie de copt în prealabil, tavă pe care o vom introduce în cuptorul preîncălzit la o temperatura de 145 de grade Celsius, timp de aproximativ 15 minute. 
  7. După acest interval de timp, vom scoate tavă din cuptor, ulterior îi vom lăsa să se răcească pentru cel puțin 10 minute, apoi începem să adăugăm umplutură dorită, tot în funcție de preferințe, crema de brânză, frișcă etc., iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajută în prepararea lor. 

crema pentru macarons
Macarons roz cu crema albă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Plăcintă cu cartofi și cașcaval la tigaie. Secretul rețetei delicioase, dezvăluit de Tavi Clonda!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies