Fiecare secret are… o familie; Îlgaz și Ceylin, în faţa unor noi încercări

Fiecare secret are… o familie; Îlgaz și Ceylin, în faţa unor noi încercări
Fiecare secret are… o familie; Îlgaz și Ceylin, în faţa unor noi încercări

Serialul fenomen “Secrete de familie” continuă să își atragă fanii astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D cu un nou episod impresionant, în care lupta pentru aflarea adevărului continuă pentru protagoniștii îndrăgitei producții.

 

În mod neașteptat, Ceylin găsește un indiciu important care dovedește că sora ei, İnci și Metin, tatăl procurorului, se cunoșteau, iar acest fapt destabilizează încă o dată echilibrul delicat al relației ei cu Îlgaz. În timp ce procurorul încearcă să facă față minciunii pe care i-a spus-o tatăl său și să afle adevărul ascuns de acesta, Ceylin face demersuri pentru a-l găsi pe ucigașul lui İnci.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Întreaga situație începe să-i atragă atenția procurorului Pars, care va fi <nevoit> să-l pună pe Çınar în custodie atât pentru a-și răzbuna sora, cât și pentru a-l face pe Îlgaz să eșueze în ancheta sa.

Îlgaz și Ceylin încearcă să-l găsească pe adevăratul ucigaș, și amândoi decid să-și unească forțele pentru a-l eliberea pe Çınar în așteptarea procesului. Spre șocul acestora, Îlgaz și Ceylin realizează că acțiunile lor sunt blocate de investigațiile lui Pars.

Misterul crimei și al vieții lui İnci sunt departe de a fi elucidate, iar Ceylin și Îlgaz se vor vedea puși în fața unor noi încercări atunci când vor afla cu stupoare secretele neașteptate ale familiilor lor.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod tulburător din serialul ”Secrete de familie”. Producţia este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies