Cine este Cristina Vasiu. “Am avut parte de o copilărie frumoasă, în care am făcut toate activitățile vremurilor de odinioară."

Cine este Cristina Vasiu. “Am avut parte de o copilărie frumoasă, în care am făcut toate activitățile vremurilor de odinioară.
Cine este Cristina Vasiu

Află din rândurile de mai jos cine este Cristina Vasiu!

Cristina Vasiu, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, care a devenit cunoscută în urma participării la un concurs de talente muzicale.

Ce studii are Cristina Vasiu

Cine este Cristina Vasiu[Sursa foto: Instagram]

Educatoarea din grădiniță i-a descoperit Cristinei Vasiu talentul muzical încă din copilărie, astfel că i-a sugerat mamei ei să o încurajeze pe plan muzical, având deja o ureche muzicală bine conturată încă din primii ani de viață.

La vârsta de 7 ani, vedeta a început să studieze canto și teorie muzicală, în paralel cu lecțiile de vioară și pian.

Care este situația amoroasă a Cristinei Vasiu

Cine este Cristina Vasiu[Sursa foto: Instagram]

Cristina Vasiu a trecut prin mai multe relații eșuate și un divorț, iar în urmă cu ceva timp a discutat deschis despre relația cu Cătălin, bărbatul care îi este alături de un an de zile.

Aceasta a recunoscut ce lucruri le-a lipsit bărbaților din viața ei, până să trăiască o poveste de dragoste alături de partenerul ei.

“Nu știu, oamenii sunt diferiți, din fericire. Faptul că nu rezonăm e un lucru acceptabil în viață, însă dorința de a face rău e ceva ce nu mă caracterizează și de care aș vrea să stau departe, toată viața. Nu aș vrea să vorbesc despre Cătălin ca și cum ar fi un om perfect, nimeni nu este, însă până în prezent nu m-a dezamăgit și sper nici să nu o facă vreodată”,

a declarat ea pentru Fanatik.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mai mult decât atât, Marius Cătălin Stoica i-a dat deja inelul cu diamant mult așteptat de artistă, într-un loc foarte romantic.

”Mă așteptăm cumva, dar nu chiar acum. Noi vorbisem despre asta, dar m-a surprins și a fost un DA mare.

Pe 7 iunie am împlinit un an și jumătate de când suntem împreună, s-a întâmplat pe barca unor prieteni buni, la Snagov, după filmările noului single”
, a spus ea.

Cei doi s-au cunoscut la un podcast în care au fost amândoi invitați de Doru Iuga, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Cine este Cristina Vasiu[Sursa foto: Instagram]

Copilăria Cristinei Vasiu

Cristina Vasiu își aduce cu bucurie aminte de copilărie.

Artista a dezvăluit că perioada sărbătorilor este cea mai plină de emoții pentru ea. În acei ani, vedeta era un adevărat ajutor în bucătăria mamei sale, participa la colindat și apoi petrecea Crăciunul alături de familie. De mică, artista îl aștepta cu nerăbdare lângă fereastră pe Moș Crăciun.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Crăciunul pentru mine este cea mai emoționantă perioadă din an! Așa a fost încă de când eram copil și îl așteptam pe Mos Crăciun la geam, și așa este și astăzi, când alături de cei dragi, ne pregătim cu tot ce trebuie pentru a sărbătorii Nașterea Domnului! Am foarte multe amintiri. Crăciunul a avut întotdeauna o semnificație pozitivă în viața mea. În cea mai mare parte, îmi amintesc momentele alături de familia mea, de părinții mei, de bunici, mergeam să colind, eram ajutorul de nădejde al mamei in bucătărie! Nu există Crăciun, fără ca mama să gătească și să

pregătească cele mai bune preparate, orice am pune pe masa, preparatele ei sunt nelipsite și cele mai poftite”, a mărturisit artista, potrivit Spynews. 

Cine este Cristina Vasiu[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, vedeta a menționat că a avut parte de o copilărie frumoasă, însă nu își poate aminti o întâmplare memorabilă.

“Am avut parte de o copilărie frumoasă, în care am făcut toate activitățile vremurilor de odinioară. Am fost un copil vesel, plin de energie, curajos, luptător, care iubea spiritul competiției și de multe ori ieșea pe primul lor. Nu-mi amintesc o întâmplare anume în momentul acesta, dar în mare am avut o copilărie obișnuită, cu familia aproape, și nu cred că am sărit vreo etapă din viața mea. Le-am parcurs pe toate până acum”, a spus aceasta.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristina Vasiu, oficial singură! Vedeta a confirmat despărțirea de Alin Gabriel: „A trecut deja ceva timp...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies