„Aveți idee cam câte femei milionare am avut eu la viața mea, pe lângă fane, ospătărițe, motocicliste sau mai știu eu.” Ce mesaj a transmis Daniel Onoriu pentru bărbați?

„Aveți idee cam câte femei milionare am avut eu la viața mea, pe lângă fane, ospătărițe, motocicliste sau mai știu eu.” Ce mesaj a transmis Daniel Onoriu pentru bărbați?
„Aveți idee cam câte femei milionare am avut eu la viața mea, pe lângă fane, ospătărițe, motocicliste sau mai știu eu.” Ce mesaj a transmis Daniel Onoriu pentru bărbați?

Daniel Onoriu a izbucnit pe rețelele de socializare, exprimându-și nemulțumirea față de bărbații care ar fi vorbit despre el în spatele lui, în ciuda faptului că i-a fost alături și i-a ajutat în diverse situații de-a lungul timpului.

Daniel Onoriu, pilotul de raliuri bine-cunoscut, a transmis un mesaj puternic pe o platformă de socializare, subliniind necesitatea renunțării la anumite persoane și a trăirii unei vieți cu demnitate.

Citește și: „Având în vedere cât de agresiv a fost el, că are toate șansele să obțină custodia totală a copiilor, prin prisma autorității părintești.” Ce se va întâmpla cu Daniel Balaciu dacă va fi decăzut din drepturile părintești

Ce mesaj a transmis Daniel Onoriu pentru bărbați

Daniel Onoriu a continuat să fie sincer și direct în mesajele sale, adresându-se celor care îl critică. Pe platforma TikTok, pilotul de raliuri a subliniat mândria sa pentru demnitatea sa personală și a făcut clar că nu acceptă cadouri sau favoruri financiare de la femei, menționând că este un om mândru și demn de respect.

„Mesajul ăsta e dedicat râsurilor de oameni care sunt și au fost râsuri de oameni toată viața lor! Aveți idee cam câte femei milionare am avut eu la viața mea, pe lângă fane, ospătărițe, motocicliste sau mai știu eu ce categorii de femei, patroane de restaurante, cliente care au cumpărat apartamente de sute de mii de euro de la mine, cu funcții de directori sau patroane cu bani mulți.

Niciuna dintre ele nu mi-a plătit niciodată nici măcar o cafea pentru că sunt demn și mândru, dar și cel mai orgolios om din lume”, a scris Daniel Onoriu pe TikTok.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce a mai spus Daniel Onoriu

Daniel Onoriu a evidențiat că, în ciuda resurselor financiare și pozițiilor sociale, nu a primit nicio dată nici măcar o cafea din partea vreunei femei în viața sa.

A subliniat că a trăit cu modestie, indiferent dacă conducea un Lamborghini sau o Dacie simplă, și că nu a cedat niciodată în fața altora, păstrându-și demnitatea.

„Mă simt înjosit să-mi ia mie o femeie vreun cadou sau să-mi plătească ceva, orice. Am avut toată viața mea bani mulți, dar au fost și vremuri când nu am avut, m-am dat jos din Lambourghini sau Porche de sute de mii de euro și m-am urcat în Dacia amărâtă.

M-am dat jos de pe motociclete preparate maxim, adică scumpe, și m-am urcat pe scooter. Toată viața mea am plătit mese, v-am scos în lumea bună sau v-am dat mașinile mele să vă răcoriți, v-am dat până și femei pentru că știu să le vrăjesc, iar voi mă bârfiți”, a mai scris pilotul de raliuri.

Citește și: Cine este Alina Gorghiu. „Și-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie!”

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

”Ce am mai făcut, măi, frate?” Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară. Ce greșeală a făcut bărbatul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies