„Ea e o altă bătrână care vorbește. Persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta” Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

„Ea e o altă bătrână care vorbește. Persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta” Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!
„Ea e o altă bătrână care vorbește. Persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta” Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

Între Bia Khalifa și Vica Blochina a izbucnit un scandal de prorporții de curând. Cele două blondine au ajuns la cuțite din cauza unui motiv banal.

Vica Blochina și Bia Khalifa sunt două dintre divele showbizului românesc care nu s-au sfiit de-a lungul timpului să spună lucrurilor pe nume, indiferent dacă i-au supărat pe cei din jur. De data aceasta, însă, cele două blondine au ajuns să își spună cuvinte grele una alteia, totul pornind de la un motiv aparent banal.

De la ce a pornit scandalul dintre Vica Blochina și Bia Khalifa

Citește și: „Pe beție nu faci o relație. Doar întreții relații intime cu el și după o să rămâi părăsită!” Vica Blochina, sfaturi pentru femeile care vor o relație cu un bărbat cunoscut în club

Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

În urmă cu puțin timp, Vica Blochina a început să facă o serie de videouri pe pagina sa de YouTube, abordând diferite subiecte de interes pentru femei, prin intermediul cărora își exprimă părerea cu privire la diverse subiecte și oferă o serie de sfaturi doamnelor și domnișoarelor.

Într-unul dintre videourile sale de pe YouTube, fosta balerină a abordat subiectul femeilor care fac videochat sau OnlyFans. Aceste declarații nu i-au plăcut deloc Biei Khalifa, care este numită „Regina OnlyFans-ului”, atrăgându-i atenția blondinei cu privire la acest aspect.  

A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii.

I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o. I-am zis că nouă părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de OnlyFans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon.
I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri.
”, a declarat Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vica Blochina i-a dat replica tinerei și i-a mărturisit că nu a încercat să dezinformeze pe nimeni, ci doar a zis adevărul.

Bia Khalifa spune că Vica Blochina i-ar fi zis și că nu are educație.

„Mi-a scris că fiul ei la 2 ani era înconjurat de iubire și a avut primul telefon la 10 ani, dar era ocupat cu școală, meditații, sport și călătorii. Ca și cum că l-a crescut că fiul ei în puf și îmi zicea că nu are cu ce să dezinformeze publicul și că eu probabil aș fi avut altă educație.”

a mai zis Bia Khalifa.

Bia Khalifa, atac dur la adresa Vicăi Blochina

Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

Ulterior, scandalul dintre cele două blondine a luat amploare, iar Bia Khalifa și Vica Blohcina și-au adresat cuvinte dure una alteia. Mai mult decât atât, fosta lui Pițurcă ar fi început să o jignească pe controversata blondină, legându-se de aspectul său fizic.

«Eu i-am scris ceva foarte ok, dar ea m-a jignit și mi-a zis că am avut altă educație. I-am zis „bre, cu tot respectul, am înțeles că promovezi femeia ideală cu vibe-uri pozitive, cu minți deschise, dar ești o minte închisă, promovezi lucruri fără fundament și mai ești și ofensată.” Ea mi-a trimis după o poză cu mine și sora mea și mi-a zis „tu ești aia dolofană”. Ea mi-a zis după „nu ai cu cine să te cerți, bine groh, groh, pa groh”.» a mai spus Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum s-a terminat discuția dintre cele două dive

Citește și: „Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, m-am oprit la primul hotel. Era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam.” Bia Khalifa a rămas cu traume adânci, după ce a dansat pentru multe celebrități din țară

Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

În cele din urmă, Vica Blochina a blocat-o pe Bia Khalifa pe rețelele de socializare, dar la rândul său, diva a avut câteva cuvinte tăioase de spus la adresa fostei dansatoare.

„La final mi-a dat block, dar eu n-am jignit-o. Ea e o altă bătrână care vorbește, are drept la vorbă, are și ea internet. Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice, iar din cauza la persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta, iar persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă.” a mai transmis Bia Khalifa.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Are seiful ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine.” Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale! Sofia are propria sa colecție cu bijuterii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies