Gantere pentru creier și povești neașteptate: Ce surprize aduce ediția de astăzi a Jocului cuvintelor cu Dan Negru?

Gantere pentru creier și povești neașteptate: Ce surprize aduce ediția de astăzi a Jocului cuvintelor cu Dan Negru?
Gantere pentru creier și povești neașteptate: Ce surprize aduce ediția de astăzi a Jocului cuvintelor cu Dan Negru?

Jocul cuvintelor cu Dan Negru continua in aceasta seara cu o noua editie, difuzata imediat dupa serialul fenomen “Secrete de familie”, la Kanal D.

 Dan Negru, gazda emisiunii, a dezvăluit că în editia din această seară va aduce "gantere pentru creier". Concurenții au fost selectați cu grijă și sunt pregătiți să își pună la încercare cunoștințele și spontaneitatea în ceea ce privește cuvintele si sensurile lor. Editia din aceasta seara vine cu  momente pline de umor, tensiune și surprize.

“Gantere pentru creier aducem in seara asta. Avem invitati care sunt pregatiti sa castige bani de pe urma cuvintelor !”, spune Dan Negru in debutul editiei din aceasta seara. 

 Unul dintre concurenti, pensionar, fost impiegat de miscare, dezvaluie o  poveste interesanta care atrage dupa sine o alta poveste expusa de Dan Negru. Prezentatorul emisiunii face referire la un incident din istoria României (accidental feroviar de la Vintileanca, din 1923), precum si explicatia unei expresii foarte uzitate: “tapul ispasitor”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

“Era celebru Acarul Paun. Oamenii nu stiu asta, are povestea lui. Ion Paun il chema, au murit atunci vreo 60 de oameni in accidentul acela de tren si toti au gasit un singur vinovat – Acaru Paun…”,  spune Dan Negru

 

Nu pierdeti in acesta seara, imediat dupa serialul “Secrete de familie”, o noua editie a emisiunii “Jocul cuvintelor”, quiz-ul care a devenit “gimnastica” preferata a romanilor.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies