Ruladă Red Velvet cu cremă albă. Numai bună pentru musafiri!

retete de gustare

Ruladă Red Velvet cu cremă albă

Rulada Red Velvet cu cremă albă se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea

prepara o rețetă perfectă de Ruladă Red Velvet cu cremă albă. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Ruladă Red Velvet cu cremă albă, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Ruladă Red Velvet cu cremă albă

Rețeta delicioasă de Ruladă Red Velvet cu cremă albă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Ruladă Red Velvet cu cremă albă este de 30 de minute 

Citește și: Ravioli cu rucola. O alegere sănătoasă indiferent de moment!

retete de prajituri de casa
Ruladă Red Velvet cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă dulceață de afine. Delicii naturale la borcan!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Timp de preparare – o ora 

Timp total – o ora si 30 de minute 

Rețeta de Ruladă Red Velvet cu cremă albă este pentru 4 persoane 

red velvet
Ruladă Red Velvet cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – Ruladă Red Velvet cu cremă albă

Ingrediente pentru blat 

  • 150 g de făină 
  • 150 g de zahăr 
  • 3 rodii 
  • 5 oua, la temperatura camerei 
  • un pliculeț de praf de copt 

ingrediente pentru cremă 

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

  • 350 g de unt 
  • 450 ml de lapte, la temperatura camerei 
  • 150 g de făină 
  • 250 g de zahăr granulat 
  • o esență de rom 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

rulada red velvet
Ruladă Red Velvet cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare- Ruladă Red Velvet cu cremă albă

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de ruladă red velvet cu cremă albă, este să adăugăm toate boabele de la rodie
    într-un blender pentru a le zdrobi cât mai bine cu putință.
  2. Separat într-un bol de dimensiuni mai mari vom adăuga gălbenușurile de ou cu zahărul pe care le vom amesteca foarte bine cu ajutorul unui tel, iar ulterior vom adăuga și piureul format din rodii. 
  3. Separat într-un alt bol de dimensiuni mai mari vom adăuga și albușurile de ou pe care le vom amesteca până când vom obține o textură de spumă, pe care ulterior o vom adăuga și pe aceasta în restul compoziției din celălalt bol.
    Deasupra acestora vom presăra și făina alături de pliculețul de praf de copt și vom amesteca până când toate ingredientele se vor omogeniza corespunzător. 
  4. Acum a venit momentul să aducem și o tavă de cuptor în care vom coace rulada noastră, pe care o vom unge cu unt și în care vom turna apoi întreaga compoziție. Aceasta se va nivela cu ajutorul unei spatule, și o vom introduce în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 °C timp de aproximativ 20 de minute. 
  5. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor ulterior și rulada noastră și o vom așeza pe un șervețel, iar ulterior o vom rula și o vom lăsa exact așa până în momentul în care vom pregăti și crema și va fi gata. 
  6. Așadar, a venit momentul să ne ocupăm și de pregătirea cremei. Tot ce trebuie să facem este să adăugăm într-o altă dimensiuni potrivite laptele pentru al fierbe iar în momentul în care începe să clocotească vom pune deasupra și un vas, în care vom transfera laptele, pentru a face bain-marie, moment în care vom adăuga zahărul, esența de rom, dar și făina. Amestecăm rapid toate aceste ingrediente cu ajutorul unui tel timp de aproximativ 10 minute. După cele 10 minute vom da bolul deoparte și îl vom lăsa să se răcească. Odată răcit, vom adăuga în bol și untul moale și îl vom amesteca la fel de repede astfel încât să obținem consistența dorită pentru cremă. 
  7. Acum a venit momentul să desfacem și foaia noastră de blat, de ruladă pentru a întinde toată crema pe suprafața sa și a o rula la loc cu mare grijă. Rulada se poate acoperi cu zahăr pudră sau cu frișcă și diverse fructe, după preferințe, iar ulterior o vom introduce la frigider. După acest pas, rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

 Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete pentru desert
Ruladă Red Velvet cu cremă albă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gustul autentic al Americii! Pas cu pas către prepararea unui burger clasic perfect

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies