Imaginea surprinzătoare cu fratele lui Dinu Maxer și Robert Drilea. Ce relație este, de fapt, între fostul cumnat al Deei Maxer și actualul iubit?

Imaginea surprinzătoare cu fratele lui Dinu Maxer și Robert Drilea. Ce relație este, de fapt, între fostul cumnat al Deei Maxer și actualul iubit?
Imaginea surprinzătoare cu fratele lui Dinu Maxer și Robert Drilea. Ce relație este, de fapt, între fostul cumnat al Deei Maxer și actualul iubit?

Deea, frumoasa brunetă, continuă să păstreze o relație destul de apropiată cu familia fostului ei partener de viață.

Această legătură a devenit evidentă cu aproximativ două luni în urmă, când Deea s-a afișat în compania fostei sale cumnate, subliniind astfel că există un nivel de armonie și respect între ei, indiferent de schimbările din viețile lor personale.

Citește și: „A fost un șoc pentru mine. L-am lăsat să își vindece rănile. A avut grijă de sufletul meu.” Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, dezvăluiri neștiute despre începutul poveștii lor de iubire!

Ce a postat Deea Maxer pe rețelele de socializare

Cu toate acestea, ultimele noutăți au venit sub forma unei surprize pentru public. De această dată, Deea și-a adus actualul iubit, Robert Drilea, în centrul atenției, dezvăluind cu bucurie că el a dezvoltat o prietenie solidă chiar și cu fratele fostului ei soț, Dinu Maxer.

După ce Robert Drilea a reușit să-i câștige inima fostei sale soții, se pare că a reușit să se integreze și în familia lui Dinu Maxer.

Pe platformele de socializare, Deea Maxer a împărtășit o fotografie în care se vede actualul ei partener alături de fostul ei cumnat, sugerând că sunt destul de apropiați.

Astăzi, este ziua de naștere a lui Mihai Maxer, fratele lui Dinu, iar Deea, fostă cumnată, i-a transmis o urare specială pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„La mulți ani, IronMan! Să te țină Bărbosu` sănătos! We love you, bro! Hai cu maratonul, fă-ne cadoul de ziua ta!”, i-a transmis Deea Maxer fostului ei cumnat, în mediul online.

Deea Maxer și partenerul ei au planuri mari de viitor

Recent Deea Maxer și noul său partener au celebrat 5 luni de când sunt într-o relație, iar cu această ocazie, vedeta a împărtășit câteva gânduri despre viitorul lor împreună.

Deea a subliniat că atât ea, cât și Robert, aspiră să construiască o relație profundă și semnificativă pe termen lung.

Cu toate acestea, Deea a precizat că momentan nu au planuri de a se căsători din nou, deoarece consideră că timpul petrecut împreună este încă relativ scurt.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Este devreme să vorbim despre detalii de genul acesta în mod public, însă ca orice cuplu care se dedică relației, ca orice parteneri care își doresc un viitor împreună, iar amândoi ne dorim relații serioase, da, am vorbit despre multe legate de viitorul nostru, dar să vedem. Lăsăm timpul să decidă, avem abia cinci luni împreună, așa că este mult prea devreme să vorbim despre lucruri ca și o căsătorie”, a mărturisit Deea Maxer, pentru spynews.ro.

Citește și: Deea Maxer, schimbare radicală în viața ei! Bruneta este de nerecunoscut, la câteva luni de la divorțul de Dinu Maxer!

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

”O pun în altă oală, copiii nu vor ceapa, ardeii și, de obicei, păstrez în supă doar morcovul.” Deea Maxer a postat rețeta ei pentru găluște pufoase. Fanii au criticat-o dur!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies