Dana Roba a primit comentarii răutăcioase de la internauți, după ce a publicat o fotografie cu copiii ei. Ce a postat vedeta în mediul online

Dana Roba a primit comentarii răutăcioase de la internauți, după ce a publicat o fotografie cu copiii ei. Ce a postat vedeta în mediul online
Dana Roba a primit comentarii răutăcioase de la internauți, după ce a publicat o fotografie cu copiii ei. Ce a postat vedeta în mediul online

Dana Roba a împărtășit recent o fotografie emoționantă pe rețelele sociale, unde apare alături de cele două fiice ale sale, Chantal și Celine. Prin intermediul pozei vedeta a evidențiat cât de mult îi iubește pe aceste micuțe.

Micuțele au fost sursele principale de putere și curaj pentru Dana, după ce a suferit o traumă în urma violențelor fizice ale fostului său soț, Daniel Balaciu.

Citește și: „O țară întreagă așteaptă finalul lui. Lui Daniel, fetele îi spun soțul vechi al mamei.” Dana Roba, declarații cutremurătoare despre Daniel Balaciu. Fetele brunetei nu mai vor să audă de tatăl lor

Dana Roba a primit comentarii răutăcioase de la internauți, după ce a publicat o fotografie

Daniela Roba, cunoscută în industria machiajului, a devenit faimoasă într-un mod regretabil, din cauza evenimentelor tragice din viața sa.

Aceasta a trecut prin clipe de groază când a fost victima unei agresiuni grave din partea fostului ei soț, Daniel Balaciu, care acum ispășește o pedeapsă în închisoare pentru acțiunile sale violente.

Comentariile din partea internauților au continuat să curgă, iar aceștia au observat o notă de tristețe pe fețele fetițelor, fapt pe care nu au ezitat să-l menționeze.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”, a fost unul dintre comentariile postării.

Dana Roba este din nou îndrăgostită

După cea mai grea perioadă din viața ei, Dana Roba a învățat să iubească din nou, iar cel care i-a arătat cum este să simți fiorii dragostei a fost chiar actualul său partener, Beni.

Cu toate acuzele nefondate care îi sunt aduse, sugerând că s-a refăcut prea repede și nu a acordat suficient timp pentru recuperare, vedeta rămâne indiferentă la răutățile venite din partea altora.

Ea continuă să posteze cu regularitate fotografii alături de Beniamin pe platformele de socializare, exprimându-și deschis sentimentele de iubire pe care le are pentru el.

Bruneta nu ascultă de gurile rele, iar cel mai important lucru pentru ea în momentul actual este faptul că s-a refăcut și că poate fi alături de micuțele ei, dar și de cel pentru care are sentimente.

Citește și: „Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela.” Soția lui Răzvan Gorcinski a transmis un mesaj trist, cu puțin timp înainte ca artistul să fie înmormântat



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Vă rog din suflet.” Dana Roba, apel disperat în mediul online! Bruneta se confruntă cu o situație neplăcută și le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies