„M-am lecuit de femei. S-a folosit de mine. Un om non-valoare” Gheorghe Turda, cuvinte dure la adresa Nicoletei Voicu, la trei ani de la despărțire!

„M-am lecuit de femei. S-a folosit de mine. Un om non-valoare” Gheorghe Turda, cuvinte dure la adresa Nicoletei Voicu, la trei ani de la despărțire!
„M-am lecuit de femei. S-a folosit de mine. Un om non-valoare” Gheorghe Turda, cuvinte dure la adresa Nicoletei Voicu, la trei ani de la despărțire!

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu este departe de a se încheia. Artistul a avut de spus cuvinte dure la adresa fostei sale partenere.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară. Artistul, în vârstă de 75 de ani, se poate lăuda cu o carieră impresionantă în lumina reflectoarelor, cântând pe marile scene de la noi din țară, dar și din străinătate, de mai bine de cinci decenii.

Din punct de vedere profesional, folcloristul a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, care din păcate a decedat în anul 2009.

De atunci și până în prezent, Gheorghe Turda a încercat să-și refacă viața sentimentală, dar fără succes, ajungând ca în momentul de față să fie un bărbat singur.

Una dintre cuceririle sale a fost Nicoleta Voicu, colega sa de breaslă, alături de care a fost împreună timp de un an. Ulterior, cei doi s-au despărțit și au avut de spus cuvinte dure unul la adresa celuilalt.

Ce a spus Gheorghe Turda despre Nicoleta Voicu, la trei ani de la despărțire

Citește și: „Scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni.” Gheorghe Turda a sărit în apărarea fostei sale iubite, Elena Merișoreanu, după ce Angela Rusu a început un conflict

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gheorghe Turda, cuvinte dure la adresa Nicoletei Voicu, la trei ani de la despărțire!

Se pare că scandalul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu este departe de a se încheia. Recent, artistul a avut cuvinte dure de spus la adresa fostei sale partenere. Gheorghe Turda consideră că Nicoleta Voicu s-a folosit de propria sa imagine pentru a se face cunoscută în industria în care activează, numind-o „non-valoare”.

„M-am lecuit de femei. Sunt bine așa cum sunt.

Nu am mai vorbit deloc cu Nicoleta Voicu, exclus așa ceva. A fost foarte dur ceea ce s-a întâmplat între noi. S-a folosit de mine, dar așa se întâmplă în general...un om non-valoare profită mereu de o valoare. Așa a fost și în cazul meu.”
, a mărturisit Gheorghe Turda pentru  Click.ro.

Nicoleta Voicu, acuzații la adresa lui Gheorghe Turda

Citește și: „Rata la apartament aproape s-a dublat” Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme financiare. Ce decizie a luat artista?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Gheorghe Turda, cuvinte dure la adresa Nicoletei Voicu, la trei ani de la despărțire!

La rândul său, Nicoleta Voicu are partea sa de adevăr legată de relația pe care a avut-o cu folcloristul. Interpreta de muzică populară îl acuză pe fostul său partener că pe parcursul relației a neglijat-o în repetate rânduri, fiind mai de grabă acaparat de viața sa profesională.

 „Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99% îl acorda lumii, celor care îl contactau.

Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie.”, a mărturisit Nicoleta Voicu în cadrul unui show TV.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, în plin proces de divorț! Cei doi au fost alături de fiicele lor în prima zi a noului an școlar

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies