Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără

Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără
Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără

Află din rândurile următoare cum trebuie să aplici machiajul astfel încât să pari mai tânără.

Fiecare dintre noi își dorește să arate ca la 20 de ani chiar și atunci când are dublul acestei vârste. Din păcate, însă, trecerea timpului își face simțită prezența mai ales pe tenul nostru, care este adesea expus la o mulțime de factori de mediu ce pot duce la îmbătrânirea lui.

Cum nimeni nu a găsit încă o soluție miraculoasă care să ne mențină veșnic tineri, multe doamne și domnișoare apelează la diferite trucuri ce le pot întineri cu câțiva ani.

Dacă nu vrei să apelezi la doctorul estetician și să îți faci alte intervenții la nivelul feței, ei bine, atunci trebuie să știi că poți să obții și acest efect cu ajutorul produselor de machiaj.

Descoperă din rândurile următoare câteva trucuri de machiaj care te vor face să pari mai tânără și învață cum să-ți aplici machiajul astfel încât să ai un aspect plăcut și întinerit.

Trucuri de machiaj care te fac să pari mai tânără

Citește și: Cum realizezi machiajul pentru un ten matur. Femeile trecute de 50 de ani trebuie să țină cont de aceste sfaturi!

Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără

Piele hidratată

Hidratarea este cel mai important pas în păstrarea unui aspect tânăr al pielii.

Odată cu trecerea timpului, tenul nostru devine din ce în ce mai uscat și deshidratat, iar acest lucru poate afecta întregul aspect al machiajului. Astfel, atunci când aplicăm fondul de ten pe pielea deshidratată, acesta se va strânge și va crea un aspect neplăcut, evidențiind ridurile fine ale tenului. În acest caz, este foarte important ca înainte să aplicăm fondul de ten să ne hidratăm pielea în profunzime.
De asemenea, recomandat este să folosim un fond de ten cu acoperire lejeră și care are o nuanță foarte apropiată de cea a tenului.

Less is more

Pe principiul „mai puțin este mai bine”, după o anumită vârstă, indicat ar fi să nu mai exagerăm atât de mult cu machiajul. Astfel, încercați pe cât posibil să păstrați un aspect natural al pielii, folosiți produse cremoase și nuanțe care să se armonizeze cu tenul vostru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Conturarea feței

Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără

Conturingul feței este principalul atu în materie de machiaj atunci când vine vorba de obținerea unui aspect întinerit. Astfel, este foarte important să știm cum să ne conturăm fața astfel încât să obținem rezultatul dorit.

În acest caz, specialiștii în domeniu recomandă conturarea feței mai sus decât de obicei pentru a crea un efect de „lifting”. De asemenea, și atunci când vine vorba de conturarea feței se aplică principiul menționat anterior, astfel încât, indicat este să ne concentrăm mai mult pe aspectul de culoare în obraji, ci nu pe o conturare excesivă, folosind fard de obraz și bronzer.

Conturarea ochilor

Ochii sunt considerați oglinda sufletului. De aceea, ei trebuie să fie mereu jucăuși și plini de viață. Pentru a obține acest efect este indicat să folosim culori precum maro sau albastru închis. Folosirea creionului negru în jurul ochilor poate crea un aspect dur și sever.

Machiajul buzelor

Atunci când vine vorba de machiajul buzelor, trebuie menționat faptul că rujurile cu tonuri reci sau metalice au tendința de a evidenția ridurile buzelor. Pe de altă parte, rujurile clasice, nude, fără creion de buze, creează un aspect obosit și plictisitor. În acest caz, pentru a beneficia de un aspect tânăr și plăcut, recomandat este să folosiți note de roz, piersică și să adăugați un plus de strălucire.

Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără

Citește și: Machiaj cu efect de întinerire. Cum să obții un aspect tânăr și fresh prin tehnici și produse de machiaj

Cum să-ți aplici machiajul pentru a arăta mai tânără

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Atunci când vine vorba de aplicarea machiajului, acesta trebuie să se armonizeze cu tonul pielii și să evidențieze trăsăturile frumoase. De aceea, recomandat ar fi să nu îl aplicați în mai multe straturi, ci un machiaj simplu, curat, lejer, care să arate eleganță și rafinament.

După ce ați aplicat fondul de ten, cu ajutorul unui bronzer trasați linii sub pomeți și pe linia mandibulei pentru a le scoate în evidență, apoi luminează-ți pomeții, fruntea și nasul cu ajutorul unei pudre strălucitoare.

Asigură-te ca la final să blenduiești foarte bine machiajul astfel încât să se creeze un aspect uniform.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Machiajul mov pas cu pas. Ghidul complet pentru un machiaj impecabil, perfect pentru seară!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies