Metoda prin care femeile își pot curăța peria de păr! Trucul extrem de eficient, cu un ingredient de bucătărie

Metoda prin care femeile își pot curăța peria de păr! Trucul extrem de eficient, cu un ingredient de bucătărie
Metoda prin care femeile își pot curăța peria de păr! Trucul extrem de eficient, cu un ingredient de bucătărie

Părul este considerat de mulți ca fiind cea mai importantă parte, când vine vorba despre aspectul unei persoane, ceea ce îi determină pe mulți să îl îngrijească și să îl mențină mereu impecabil.

 Pentru a face acest lucru, oamenii trebuie să ia în considerare și instrumentele pe care le folosesc pentru a-l pieptăna sau pentru a-l pregăti pentru a ieși din casă. De aceea, vom discuta despre de ce tot mai mulți oameni decid să-și curețe peria de păr cu oțet alb.

Citește și: Machiaj pentru vară. Ghid complet de machiaj pentru o apariție impecabilă în sezonul cald!

Metoda prin care femeile își pot curăța peria de păr

Pentru început, părul este un simbol al expresiei care în zilele noastre poate fi folosit ca o modalitate de a comunica emoțiile unei persoane. În trecut, era chiar o modalitate de a marca roluri de gen și ierarhii sociale. Acest lucru a determinat multe persoane să experimenteze cu plantele și produsele de uz casnic pentru a afla ce le era benefic.

Găsirea unui produs care să îndeplinească așteptările oamenilor este complicată, mai ales având în vedere că industria părului este multidisciplinară, combinând botanica, dermatologia și biotehnologiile, toate acestea pentru a fi prietenoase atât pentru păr, cât și pentru mediu.

Îngrijirea corectă a părului depinde de fiecare persoană, spălarea și utilizarea produselor care îi aduc cel mai mare beneficiu. De aceea, mulți oameni au optat să recurgă la remedii casnice pentru a obține ceea ce uneori li se oferă la un preț mai mare.

Motivul pentru care tot mai multe persoane decid să-și curețe peria de păr cu oțet alb

Oțetul alb are multiple utilizări în casă, atât pentru gătit, cât și pentru curățenie. Cu toate acestea, multe persoane apelează la el pentru a menține rădăcinile curate și pentru a curăța scalpul, deși acest lucru poate avea de fapt efecte negative asupra scalpului, lăsându-l uscat și chiar cauzând senzații de arsură.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Chiar dacă este adevărat că previne apariția mătreții și poate conferi părului un aspect lucios, reacția sa în profunzimea foliculilor de păr variază de la o persoană la alta. De aceea, cel mai recomandabil este să-l utilizați în mod indirect, deoarece acidul acetic poate avea efecte negative asupra părului.

Cu toate acestea, curățarea periei de păr cu oțet alb este o altă poveste, deoarece nu expune pielea și părul la acidul conținut în produs. Dimpotrivă, are multiple beneficii, deoarece elimină eficient toată murdăria care rămâne prinsă în perie, ceea ce ar putea reduce complicațiile dermatologice viitoare. Pentru a face acest lucru, trebuie să o curățați în felul următor:

Pentru a începe, trebuie să îndepărtați toate reziduurile de păr care rămân pe peria folosită în mod obișnuit.

Faceți un amestec de apă caldă cu șampon sau detergent. Asigurați-vă că vasul este suficient de mare pentru a încăpea întreaga perie.

După ce ați eliminat majoritatea reziduurilor de păr, înmuiați-o timp de 30 de minute și, după ce a trecut timpul, clătiți-o bine cu apă.

Cu ajutorul unei periuțe de dinți, curățați complet suprafața și frecați cu grijă dinții periei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În final, clătiți din nou și puneți într-un vas un amestec de o ceașcă de apă caldă și de o ceașcă de oțet alb. Lăsați-l să se înmoaie timp de 20 de minute.

Acest proces va ajuta la eliminarea reziduurilor de grăsime și poate fi repetat săptămânal.

Citește și: Rolul femeii in bucătărie. Cum să găsiți un echilibru care să vă satisfacă și să vă aducă bucurie în timpul activităților culinare!

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De ce trebuie să amestece femeile drojdie cu detergent. Trucul util care te scapă de petele de pe haine!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies