„Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar știu că mi-a făcut o mare bucurie toată relația și tot timpul am avut senzația unei împliniri totale, ceea ce e foarte important!” Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei!

„Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar știu că mi-a făcut o mare bucurie toată relația și tot timpul am avut senzația unei împliniri totale, ceea ce e foarte important!” Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei!
„Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar știu că mi-a făcut o mare bucurie toată relația și tot timpul am avut senzația unei împliniri totale, ceea ce e foarte important!” Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei!

Ileana Stana Ionescu, legendara actriță a teatrului românesc, a atins culmile carierei și iubirii, bucurându-se de o longevitate remarcabilă.

Cu o carieră plină de succes și apreciere, Ileana Stana Ionescu s-a retras din lumea teatrului în 2018, la vârsta de 82 de ani, și de atunci a ales să se bucure de fiecare zi alături de partenerul său de viață, într-o poveste de iubire care a rezistat încă din tinerețe și care continuă să existe.

Ileana Stana Ionescu, remarcabilă pentru interpretările sale memorabile în piese de teatru precum "Cuibul de viespi," "Gaițele," "Titanic Vals," și "Dumbrava minunată," rămâne o prezență semnificativă în istoria teatrului românesc.

La cei 87 de ani împliniți pe 14 septembrie, ea continuă să fie celebrată și elogiată pe platformele online ale teatrelor bucureștene, fiind recunoscută drept o legendă a scenei autohtone.

Citește și: Cum arată actrița Ileana Stana Ionescu la 83 de ani

Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei
Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei[Sursa foto: wowbiz]

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, o căsnicie fericită, de 66 de ani

Ileana și Andrei Ionescu reprezintă un exemplu de familie solidă și fericită. Și-au început povestea de dragoste în tinerețe, în anul 1955, când amândoi erau implicați în piesa de teatru "Școala femeilor" la Reșița.

De atunci și până în prezent, au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Ileana Stana Ionescu a fost cea care a făcut primul pas și i-a cerut mâna lui Andrei Ionescu, iar acesta a acceptat, deși nu au organizat o nuntă, ci au optat pentru o simplă ceremonie civilă.

„M-am îndrăgostit de soțul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimașă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte linistit, calm. Probabil de aici și legătura noastră foarte puternică”, declara marea actriță pentru Revista Tango.

Secretul relației lor de lungă durată constă în faptul că au împărțit mereu același pat și dormitor. Andrei Ionescu crede că dormitul împreună a contribuit la menținerea legăturii strânse, deoarece au avut oportunitatea de a povesti înainte de culcare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Cum am stat atâția ani împreună? Văd că acum toți au dormitoare separate și televizoare, dar noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare. Noi însă nu ne-am jurat credință la biserică, nu am făcut nuntă, Ileana nu a fost mireasă, iar eu nu am fost ginere.

Nu am făcut nuntă pentru că nu ne prea plac spectacolele, le-am avut pe ale noastre, pe scenă, n-am mai vrut și în viața personală”, povestea Andrei Ionescu, recent, pentru Ego.ro.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au un fiu pe nume Andrei Manuel, care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, în Tacoma, statul Washington. Acolo, și-a întemeiat o familie alături de o tânără de origine mexicană și lucrează într-un spital.

„Andrei locuieşte în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, a declarat actriţa pentru sursa citată.

Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei
Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei[Sursa foto: wowbiz]

Cei doi soți au vorbit despre fiul lor

Andrei Ionescu, tatăl lui Andrei Manuel, a vorbit cu drag despre fiul său, menționând că este bine și sănătos, dar, din păcate, nu vor putea petrece vara împreună, deoarece fiul său este ocupat cu munca și alte responsabilități.

Cu toate acestea, el a mărturisit că îi este foarte dor de el și că vorbesc des la telefon, râzând și rememorând amintiri din copilărie. Această legătură specială dintre ei este una frumoasă și durabilă.

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire. Își aduce aminte cu drag de ce îl învățat eu când era mic…să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am. Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, declara Andrei Ionescu pentru Click!.

Ce au mai mărturisit cei doi soți despre relația lor

Andrei Ionescu, legendă a teatrului românesc, a dezvăluit recent detalii inedite despre relația sa cu soția sa, Ileana Stana Ionescu, într-o emisiune TV. Cei doi actori, cunoscuți pentru contribuția lor semnificativă la teatrul românesc, au o poveste de dragoste care durează de aproape 7 decenii.

„Noi nuntă nu am făcut, piesa pe care o jucam atunci mai avea nevoie de o interpretă, deoarece lipsea actrița principală, iar Ileana a fost aleasă. Au încercat-o și a ieșit cu brio și așa, eu eram Horațiu cel care o răpea”, a spus Andrei Ionescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ileana Stana Ionescu a subliniat că, deși nu poate spune că a fost dragoste la prima vedere, relația cu soțul ei, Andrei Ionescu, i-a adus mereu bucurie și o senzație de împlinire totală.

„Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar știu că mi-a făcut o mare bucurie toată relația și tot timpul am avut senzația unei împliniri totale, ceea ce e foarte important, mai ales că el a fost toată viața un exemplar. A făcut mereu numai lucruri care m-au încântat și care mi-au făcut plăcere și îi sunt profund îndatorată pentru foarte multe lucruri. Nu știu dacă i-am lăsat libertatea pe această direcție, dar important este că m-a urmărit și m-a învățat toată existența câte ceva, ceea ce e mare lucru”, a mai spus actrița.

Ileana Stana Ionescu a menționat că nu poate identifica un sfat specific pe care l-ar fi primit de la soțul ei, dar a subliniat că acesta și-a dorit foarte mult să aibă un copil împreună, iar acum au un copil minunat.

„Nu aș ști să îți spun care a fost cel mai mare sfat pe care mi l-a dat soțul meu. Știu doar că și-a dorit foarte mult să avem un copil, avem un copil minunat”, a spus actrița.

Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei
Ileana Stana Ionescu a vorbit cu emoție despre soțul ei[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: „Am avut o coastă ruptă.” Soțul Ilenei Stana Ionescu, de urgență la spital! Bărbatul în vârstă de 95 de ani a alunecat în baie

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Edith Gonzales, scrisoare de la mamă către fiică: "M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies