Cine este Toni Grecu. „Emisiunile de umor politic nu trebuie să lipsească”

Cine este Toni Grecu
Toni Grecu

Toni Grecu este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România, fiind unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic Divertis.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Toni Grecu, dar și cum a ajuns să aibă parte de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre viața personală a actorului, dar și cu ce se ocupă acesta după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Cine este Toni Grecu

Citește și: Cine este Lucian Mîndruță. “Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei.”

Cine este Toni Grecu
Toni Grecu[Sursa foto: Facebook]

Toni Grecu s-a născut în data de 10 decembrie 1959 la Iași, într-o familie cu doi copii. Acolo a absolvit cursurile Colegiului „Costache Negruzzi” și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații din Iași. Astfel, chiar dacă a studiat un profil real, Toni Grecu a ajut întotdeauna o pasiune pentru latura artistică, formând, la inițiatica sa, împreună cu Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin, trupa umoristică Divertis, care a fost unul dintre cele mai îndrăgite și cunoscute grupuri de umor de la noi din țară, fondat în anul 1981.

 

Astfel, Toni Grecu a avut parte de un succes considerabil pe vremea când era liderul faimoasei trupe umoristice, iar din anul 2008, atunci când aceasta s-a destrămat, actorul s-a implicat în numeroase proiecte umoristice, care au fost pe placul publicului autohton. Cu toate acestea, numele său este adesea asociat cu celebrele emisiuni care au adus în atenția publicului satira politică, care în ultimul timp nu a mai fost atât de prezentă pe posturile de televiziune, Toni Grecu vorbind cu regret față de acest lucru.

 

„Când politica la români va reveni în prim plan, când vom avea iar politicieni de top, atunci va reveni pe micile noastre ecrane și satira politică! Emisiunile de umor politic nu trebuie să lipsească, fiindcă ele arată cât de sănătoasă e o anumită societate. În opinia mea, într-o societate în care nu râzi, cu argumente, despre liderii tăi politici, e foarte probabil ca acolo lucrurile să nu meargă în direcția cea bună! Cam cum stă treaba și la noi în prezent!”,

a mărturisit Toni Grecu în cadrul unui interviu pentru Impact.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu ce se ocupă Toni Grecu

Cine este Toni Grecu
Toni Grecu[Sursa foto: Captură YouTube]

Ajuns la vârsta de 63 de ani, Toni Grecu a hotărât să ia o pauză de la lumina reflectoarelor, astfel încât a fost văzut din ce în ce mai rar la TV.

Cu toate acestea, umoristul a mărturisit că are alte proiecte de care se ocupă și că momentan își dorește să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru a se dedica mai mult familiei și altor proiecte.

Azi nu mai sunt în fața camerei. Sunt doar în spatele ei, fiindcă nu am încetat colaborarea cu televiziunea. Am un proiect care e în desfășurare. Așa că nu se poate vorbi despre un divorț de televiziune! Nu e vorba despre un motiv anume! Pur și simplu, avem și noi vacanțe. În

meseria asta există perioade de muncă îndelungate, dar pot exista la fel de bine și pauze consistente. Eu mă aflu acum într-o perioadă de vacanță. Dar sunt foarte bine cu mine însumi !”, a declarat Toni Grecu în cadrul unui interviu.

Toni Grecu este căsătorit și are un băiat

Citește și: Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Toni Grecu
Toni Grecu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Din punct de vedere personal, Toni Grecu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Grecu, femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani și au un băiat de care actorul este foarte mândru. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, Toni Grecu a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa personală. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu artistul a vorbit despre modul inedit prin care a cerut-o pe partenera sa de viață în căsătorie, fix în momentul în care aceasta se aștepta mai puțin.

,, Am fugit mult de însurătoare, mult, până am constatat că, de fapt, nu mai are rost și că trebuie să răspund chemării speciei și să mă așez la casa mea. Nu m-a cerut soția de bărbat, a fost o cerere destul de nonconformistă. După o prietenie foarte lungă, de niște ani, i-am spus să mergem să facem analize. Păi, de ce? Suntem bolnavi? Nu, să ne însurăm. Nu se aștepta, cred că abandonase ideea.

Ne complăceam în relația asta de prietenie lungă, dar cât să o mai duci? Am zis analize și apoi am făcut o programare la Starea Civilă, la sectorul 3, i-am rugat pe cei de acolo să ne programeze în afara orelor de program, cât mai dimineață, ca să nu știe nimeni. Nu a știut nimeni. Am fost doar 2 oameni, am semnat repede, eu am plecat în treaba mea, ea a plecat în treaba ei. Seara am făcut o petrecere cu prietenii .”, a declarat Toni Grecu.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Iulia Sălăgean. „Eu pun preț pe atențiile astea de gentleman!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies