Zodiac 22 septembrie 2023. Află ce zodie își eliberează programul

sfatul zilei 22 septembrie 2023
Zodiac 22 septembrie 2023

Consultă zodiacul 22 septembrie 2023 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei taur, vor avea parte de o surpriză.

Nativii zodiei gemeni ar trebui să ia în calcul fiecare decizie făcută. Nativii zodiei rac cheltuie prea mulți bani.

Sfatul universului pentru această zi de 22 septembrie 2023 este că ar trebui să ne gândim de 2 ori înainte de a face ceva. 

Zodiacul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

  

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Berbec 

 Nativii zodiei berbec vor avea parte de o zi destul de bună astăzi. Se pare că planul tău de a îți organiza lucrurile încă de ieri, a funcționat, iar programul tău de astăzi este unul mult mai lejer. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Taur 

 Nativii zodiei taur vor avea parte de o surpriză astăzi.

În special atunci când vine vorba despre familie și partenerul de viață, se pare că aceștia au complotat împreună și ți au pregătit o surpriză de zile mari. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Gemeni 

 Nativii zodiei gemeni ar trebui să ia în calcul și deciziile mai puțin bune pe care le iau. Ai tendința să le ignori, deși în unele momente realizezi că nu a fost atât de corect modul în care ai procedat. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Rac 

 Nativii zodiei rac au tendința să cheltuie prea mulți bani. Se pare că ar trebui să te mai abții din a face acest lucru, dat fiind faptul că știi și tu cât de greu obții respectivii bani, însă asta nu înseamnă că din când în când nu trebuie să te răsfeți. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Sfatul zilei din 22 septembrie 2023. O zodie incepe să facă sport

horoscop kfetele azi
Zodiac 22 septembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine este inamicul zodiei tale. Cum îl recunoști și cum îi vii de hac

Zodiacul din 22 septembrie 2023 vine cu recomandări pentru câteva zodii 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Leu 

 Nativii zodiei leu sunt determinați mai mult ca niciodată să evolueze. În ciuda faptului că până acum nu ai avut această determinare în tine, se pare că totul a pornit de la un sfat primit de la o persoană apropiată. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Fecioară 

 Nativii zodiei fecioară ar trebui să nu se mai agite atât de mult. De fiecare dată îți dorești ca totul să iasă bine, însă nu toată lumea gândește ca tine, ba chiar dimpotrivă încearcă să îți blocheze acțiunile. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Balanță 

 Nativii zodiei balanță au nevoie de ceva timp de liniște. Se pare că acum mai mult ca niciodată, simți nevoia să stai doar tu cu propria persoană și să nu mai lași pe nimeni să îți afecteze energia.

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Scorpion 

 Nativii zodiei scorpion încep să-și vândă din haine.

Se pare că garderoba ta este una destul de mare, și alegi ca de această dată să nu mai donezi lucrurile hai să nu le mai oferi prietenilor, ci mai degrabă să scoți anumite resurse financiare. 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

sfatul zilei kfetele
Zodiac 22 septembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Săgetător 

 Nativii zodiei săgetător se vor îndrăgosti astăzi iremediabil. Se pare că doar ce vei face cunoștință cu o persoană, iar aceasta îți va rămâne în minte toată ziua. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Capricorn 

 Nativii zodiei capricorn văd în sfârșit partea plină a paharului. Se pare că nu ai mai văzut lucrurile în această modalitate de foarte mult timp, motiv pentru care ar trebui să faci mult mai des. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Vărsător 

 Nativii zodiei vărsător au tendința să se plângă prea mult astăzi. Se pare că nu totul îți merge așa cum ți-ai dorit, însă cu toate acestea ar trebui să ai grijă și la ce persoane apelezi. 

Zodiac 22 septembrie 2023 -Zodia Pești 

 Nativii zodiei pești își doresc mai mult ca niciodată să aibă parte de libertate. Această libertate poate veni fie din partea unei anumite persoane, fie din dorința de a renunța la o activitate care îți ocupă foarte mult timp. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs. 

horoscop 22 septembrie 2023
Zodiac 22 septembrie 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sfatul zilei din 22 septembrie 2023. O zodie incepe să facă sport

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies