„Până nu am dat de necazuri, spuneam și eu ca alții că există Dumnezeu, dar practica mea era zero. De aceea am ajuns să am necazuri și boli.” Carmen Șerban a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, lupta cu o boală incurabilă!

„Până nu am dat de necazuri, spuneam și eu ca alții că există Dumnezeu, dar practica mea era zero. De aceea am ajuns să am necazuri și boli.” Carmen Șerban a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, lupta cu o boală incurabilă!
„Până nu am dat de necazuri, spuneam și eu ca alții că există Dumnezeu, dar practica mea era zero. De aceea am ajuns să am necazuri și boli.” Carmen Șerban a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, lupta cu o boală incurabilă!

Carmen Șerban, celebră cântăreață, a dezvăluit lunile trecute detalii emoționante despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa.

În ciuda succesului său în industria muzicală, artista a trebuit să facă față unui diagnostic de cancer, o încercare care i-a schimbat viața și perspectiva asupra acesteia.

Chiar dacă boala a venit ca un șoc, Carmen Șerban a decis să lupte cu putere și determinare. A încercat mai multe metode de tratament și a adoptat un stil de viață sănătos pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Cu toate acestea, artista a mărturisit că, pe parcursul acelei perioade dificile, a trecut și prin momente de îndoială și tristețe.

Citește și: ”Chiar încep să se vadă rezultatele muncii.” Cu ce se ocupă, în prezent, Americanu', după ce serialul în care a jucat s-a sfârșit

Carmen Șerban, despre lupta cu cancerul

În ciuda tuturor obstacolelor, vedeta a depășit cu succes lupta cu cancerul și și-a reluat activitatea în industria muzicală cu aceeași pasiune și dedicare.

Experiența sa de viață a inspirat mulți fani și a demonstrat puterea spiritului uman în fața adversităților.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cântăreața a dezvăluit, de asemenea, că această experiență i-a schimbat perspectiva asupra vieții și a învățat să aprecieze fiecare moment. Carmen Șerban a încurajat, de asemenea, oamenii să fie conștienți de importanța sănătății și să acorde atenție regulilor de prevenție.

Ce a declarat artista despre acest subiect

În urmă cu un deceniu, Carmen Șerban a primit un diagnostic cutremurător: cancer de sân. Cu toate că a fost o perioadă extrem de dificilă, artista nu s-a lăsat descurajată și a început o luptă înverșunată împotriva bolii. După doi ani de tratament și suferință, Carmen a învins cancerul, reușind să revină la viața sa normală.

Un aspect care a jucat un rol esențial în vindecarea sa a fost credința în Dumnezeu. Carmen Șerban a dezvăluit că s-a apropiat de Biserică și și-a întărit legătura cu Divinitatea pe parcursul acestei experiențe. Rugăciunea și credința au devenit aspecte fundamentale în viața sa, oferindu-i sprijinul necesar pentru a înfrunta momentele dificile.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„După niște ani de dezvoltare personală și de vindecare de cancer și accesare a procedeelor de curățare și vindecare a sufletului și a corpului fizic prin credință, pot să spun că am învățvățat că acest cuvânt, 'noroc', face parte din categoria lucrurilor dobândite nemeritat, prin jocurile de noroc sau așa. at și eu de la alții. Am în  Și atunci acestea sunt din spațiul celui cu cornițe.

Deci, noi, ideal ar fi să spunem că am fost binecuvântați, nu că am avut noroc. Nu am talismane. Talismanul meu este în suflet: Dumnezeu. E mereu în mintea mea, în sufletul meu. Așa trăiesc eu acum. Nu am fost așa toată viața, recunosc. Până nu am dat de necazuri, spuneam și eu ca alții că există Dumnezeu, dar practica mea era zero. Și de aceea și am ajuns să am necazuri și boli, pentru că o rană care este curată se vindecă.
O rană care este murdară și nu se curăță se aprofundează, devine și mai adâncă. Sunt multe de discutat pe acest subiect. Poate într-un podcast.”, a
mărturisit Carmen Șerban pentru Viva.ro.

Citește și: "Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

George Simion a avut parte de derogare din partea BOR, pentru nunta sa. Ce preoți vor participa la eveniment

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies