Ce articol vestimentar a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a reușit să iasă în evidență

Ce articol vestimentar a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a reușit să iasă în evidență
Ce articol vestimentar a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a reușit să iasă în evidență

Carmen și Klaus Iohannis au luat parte la recepția organizată de președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale NATO pe data de 21 septembrie 2023.

Președintele Klaus Iohannis conduce delegația României la sesiunea de nivel înalt a Adunării Generale NATO din 18 până în 22 septembrie 2023. Carmen Iohannis a impresionat cu o ținută impecabilă și a atras atenția prin accesoriile sale, inclusiv o curea în valoare de 800 de euro.

Cuplul prezidențial român a călătorit la New York pentru eveniment cu un avion închiriat de Administrația Prezidențială de la Global Jet Luxemburg.

Pe rețelele de socializare, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au publicat o imagine alături de președintele SUA, Joe Biden, și Prima Doamnă Jill Biden.

Citește și: „Diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut mușchiul meu nu s-a mai lipit.” Cum arată abdomenul Andreei Popescu, la cinci luni după ce a născut

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden

Carmen și Klaus Iohannis au participat la recepția oferită de președintele SUA Joe Biden și soția sa, Jill Biden, pe 21 septembrie, cu ocazia Adunării Generale a ONU. Carmen Iohannis a atras atenția cu ținuta sa, purtând o rochie aurie cu mâneci trei sferturi, stil clopot, accesorizată cu o curea Valentină în valoare de 800 de euro.

Jill Biden, la rândul ei, a purtat o rochie albă accesorizată cu pietre la gât.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Interesant este faptul că Carmen Iohannis și Jill Biden sunt amândouă profesoare de engleză, iar pentru a participa la această delegație, Prima Doamnă a României a trebuit să se învoiască de la liceul din Sibiu la care predă.

Carmen Iohannis este profesoară de engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și colaborează cu numeroși designeri de modă români, precum Eli Lăslean, Irina Schrotter, Andreea Tincu, și a avut colaborări anterioare cu Alexandru Ciucu.

Klaus Iohannis, alături de soții Biden, la recepția oferită de președintele SUA

Președintele României, Klaus Iohannis, a distribuit o fotografie pe platforma Facebook în care apare alături de președintele SUA, Joe Biden, și soția acestuia, Jill Biden.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți la recepția găzduită de Joe Biden în onoarea liderilor de stat, cu ocazia Adunării Generale a ONU. Imaginea ilustrează cuplul prezidențial român în compania președintelui SUA și a primei doamne.

În cadrul sesiunii, președintele României a subliniat importanța acordată regiunii Mării Negre la nivel global, evidențiindu-i relevanța strategică în ceea ce privește securitatea transatlantică.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Acest război a demonstrat că Marea Neagră necesită mai multă atenție la nivel global, fiind de importanță strategică pentru securitatea transatlantică”, a spus președintele României.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, Regina Consoartă. Care este titlul primit de Camilla după moartea Reginei Elisabeta a II-a și care va fi rolul soției lui Charles în următoarea perioadă



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Veste bună pentru pensionare! Ce sumă de bani vor primi din partea Ministrului Muncii femeile cu pensii sub 1500 de lei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies