“Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracții, încasezi și bani.” Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa

“Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracții, încasezi și bani.” Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa
Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa

În urma cu puțin timp, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut public un clip pe contul sau de TikTok.

Acum câteva zile, presa a fost luată cu asalt de către un nou eveniment. Călin Donca, tânărul afacerist a fost reținut, după o serie de nereguli ce ar fi fost făcute de-a lungul timpului, conform anchetei oamenilor legii. Dorian Popa a ieșit public și a făcut declarații la adresa lui Călin Donca, după ce acesta ar fi achiziționat panouri solare de la celebrul afacerist cu mulți bolizi în garaj.

Ce a declarat Alex Bodi despre Dorian Popa

Citește și: „Am decis să îi creștem noi. ” Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Motivul pentru care cei doi au luat această decizie

Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca. „Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos."

Alex Bodi a publicat un TikTok în care ar face anumite aluzii către Dorian Popa.

“Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracții, încasezi și bani. Stai cu el la masă, calci în casă la om, mai cunoști familia, iar când omul respectiv are probleme, ești primul care se dezice de el.

Și asta gratis. Ce fel de caracter pot să ai tu, ca om, ca bărbat și pe deasupra, mai vorbim și de Dumnezeu.

Ideea de credință, de suflet curat, când tu ești cel mai mare Iuda. Morala.. Aveți grijă pe cine țineți lângă voi, cui dați să mănânce, pentru că omul ăsta e primul care se va răzvrăti împotriva ta. Gratis!” a precizat Alex Bodi pe TikTok.

Ce a declarat Dorian Popa despre Călin Donca

Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În cadrul jurnalului Newstime de la Kanal D2, Dorian Popa a făcut o serie de dezvăluiri și a explicat exact în ce a constat colaborarea sa cu Călin Donca.

Radu Andrei Tudor: Motivul pentru care te-am invitat Dorian este că aseară, după ce am încărcat știrea pe TiKTok referitoare la omul de afaceri Călin Donca, peste 60% dintre cei care au comentat, au pomenit numele tău. Au așteptat cumva o reacție din partea ta și vrem să o avem în această seară.

Dorian Popa: Reacția este deja și pe canalul meu de YouTube, cât se poate de detaliată.

Din păcate s-a creat neînțelegerea la nivel de masă. Că eu aș fi fost cumva asociat cu Călin. Nu, dimpotrivă. În vlogul pe care l-am postat în această seară am și arătat facturile conform cărora eu mi-am achitat panourile de pe casa mea, panourile de pe casa personală. Moment în care am fost  atras încântat să investesc și pe mai departe, în ceea ce se numea a fi un parc cu panouri fotovoltaice.

Radu Andrei Tudor: Cum te-ai cunoscut cu Călin Donca și cum te-a convins să investești?

Dorian Popa: În momentul în care mi-am dorit să îmi pun pe casă panouri fotovoltaice, cineva mi l-a recomandat. Nu mai contează cine, că nu suntem aici să arătăm cu degetul alte persoane.

Am mers pe recomandarea persoanei respective. M-am întâlnit cu Călin Donca, ce părea a fi un om de bună credință. Adică eu cred că și mulți alți oameni care au investit acolo necunoscându-l în primă instanță, au întâlnit un om extrem de plăcut, un om care vorbește frumos, educat, diplomat. De asemenea, după ce mi-am achitat, repet, panourile fotovoltaice, pe canalul meu de YouTube sunt postate și facturile, pentru a nu se putea înțelege informații greșite.

Am fost cooptat, mi s-a propus să investesc și am să o investesc. Da, aș vrea să vin și eu să văd ce înseamnă un seminar de genul sau ce se întâmplă acolo unde se strângeau investitorii și acolo lucrurile păreau și mai concrete și mai frumoase. Și vreau să spun că, asemeni informațiilor pe care le-am auzit din beta de mai devreme, da și noi investitorii am fost acolo și am văzut parcurile.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Într-adevăr, este drept, în momentul în care au început să treacă lunile și întrebam, eu personal, cel puțin… Ce se întâmplă cu încasările noastre? Mi se răspundea că este o treabă de birocrație, știind totuși că, din păcate, în România unele lucruri în ceea ce privește actele se desfășoară mai greu. Am zis ok, poate așa este.

Radu Andrei Tudor: Ai fost citat până în acest moment să dai o declarație în această anchetă?

Dorian Popa: Nu, Doamne ferește! Nu m-a contactat absolut nimeni. Dacă s-ar fi întâmplat asta, aș fi făcut oricum public. Ce pot să vă spun este că m-au contactat doi dintre cei care sunt investitori că mine și le-am promis că le sunt alături, pentru că, în primul rând, noi va trebui să facem front comun, să ne unim și să ne cerem înapoi investiția sau drepturile.

Dacă lucrurile până la final vor fi așa cum se spune că sunt, pentru că deocamdată nici nu știm, nu avem foarte multe informații, nici nu prea știm ce s-a întâmplat, dar, din păcate, auzim totuși că de la 24 de ore s-a trecut la 29 de zile de arest preventiv. Mă gândesc totuși că e clar că acolo s-a întâmplat ceva care urmează să fie, să iasă la suprafață.

Radu Andrei Tudor: Dorian, și tu te ocupi cu promovarea unor produse ai milioane de oameni care te urmăresc. Simți că ai o responsabilitate pentru produsele pe care cumva le girezi?

Dorian Popa: Întotdeauna când  promovăm ceva, trebuie să avem grijă să vedem despre ce este vorba. Tocmai de aceea, aici nu este neapărat cazul de promovare, pentru că aici am investit, dar chiar și unde am investit, pentru faptul că le-am spus oamenilor mei ce aleg eu, ce business aleg eu hrănesc sau să cred... Tot mă simt responsabil și pentru asta nu o să dau înapoi și am să mă țin de aceste întâmplări, până când voi reuși cumva să ajungem la o soluție. Acum urmează să vedem ce reușește să facă legea, pentru că mai presus de orice, este important ce va decide legea și după aceea, după ce decide legea, să vedem noi, cei care am investit, ce putem rezolva, ce putem primi înapoi, cum s-ar spune.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies