Alexandra Stan a dezvăluit secretele industriei muzicale la "Invitatul de 12", emisiunea de la Radio Impuls si Kanal D2 “Muzica a devenit un produs consumabil și datorită platformelor"

Alexandra Stan a dezvăluit secretele industriei muzicale la
Alexandra Stan a dezvăluit secretele industriei muzicale la "Invitatul de 12", emisiunea de la Radio Impuls si Kanal D2 “Muzica a devenit un produs consumabil și datorită platformelor"

Alexandra Stan, cunoscuta artistă de muzică pop, a fost invitată duminica aceasta la emisiunea "Invitatul de 12", prezentata de Cosmin Cernat si difuzata simultan la Radio Impuls si Kanal D2.

Editia de ieri a emisiunii a adus in atentia publicului o discuție interesanta despre industria muzicala prin ochii artistei de talie internationala.

 Alexandra Stan a vorbit despre industria muzicală modernă și evoluția acesteia în ultimele decenii.

 

" Sunt curioasă dacă piesele de acum o să rămână și peste 20-25 de ani. A fost o perioadă când, într-adevăr, s-a compus muzică mai bună, de prin anii ’80 și până în anii 2000.

Muzica a devenit un produs consumabil și datorită platformelor (n.r. – de streaming)"  a declarat Alexandra Stan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Artista a subliniat o schimbare semnificativă în industria muzicală, evidențiind tranziția de la creația artistică autentică la producția de masă influențată de tendințele actuale.

Mai mult, în timpul emisiunii, Alexandra Stan a dezvăluit și câteva din secretele compoziției melodiei în era digitală.

"Și eu am compus într-o zi 4 piese. Există niște <magazii> de sunete din care producătorii își iau (n.r. -ceea ce au nevoie pt realizarea piesei). Există foarte puțini producători care își fac propriile sunete, sau care mai trag o chitară, un   bas, o clapă.

În general, intră într-o <magazie> de sunete și aleg de acolo sunete. De cele mai multe ori sunetele sunt aceleași, pe cele mai multe piese și de aceea sună foarte similar muzica, mai ales pe cea dance," a explicat artista.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies