Cine este Gigi Becali. “Eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat.”

Cine este Gigi Becali. “Eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat.”
Cine este Gigi Becali

Află din rândurile de mai jos cine este Gigi Becali!

George Becali, în vârsta de 65 de ani și cunoscut drept Gigi, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri și politicieni români din țara noastră. În prezent, Gigi Becali este patronul echipei de fotbal FCSB.

Ce studii are Gigi Becali

Cine este Gigi Becali[Sursa foto: WOWbiz]

Omul de afaceri a terminat studiile liceale la Liceul „Iuliu Maniu” din București, fiind cunoscută în trecut și drept școală profesională.

În 2005, Gigi Becali s-a înscris la cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Ecologice, însă în 2007 a abandonat respectivele studii.

Cum s-a cunoscut Gigi Becali cu soția lui, Luminița

Cine este Gigi Becali[Sursa foto: WOWbiz]

Din 1994, Gigi Becali este căsătorit cu Luminița Becali, cea care i-a adus pe lume trei fiice: Teodora, Alexandra și Cristina. Soția acestuia dorește să nu fie în centrul atenției, păstrând detalii despre viața sa departe de ochii publicului.

De asemenea, Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali, însă acest lucru nu a fost niciodată o problemă, fiind machidoni. Aceștia s-au cunoscut când femeia avea vârsta de doar 14 ani, iar el, 26 de ani. Astfel, familiile lor au luat hotărârea ca aceștia să se căsătorească.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noștri trăiau în aceeași casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noștri au stat în aceeași casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îți rămâne, familia şi copiii”, a dezvăluit Gigi Becali.

Cine este Gigi Becali[Sursa foto: WOWbiz]

Copilăria lui Gigi Becali

În urmă cu câțiva ani, Gigi Becali a făcut dezvăluiri sincere despre cum a arătat copilăria lui. Omul de afaceri a declarat că a avut o copilărie simplă, neavând jucării atunci când era mic. Acesta a devenit un om inimos încă din copilărie deoarece Gigi Becali susține că dragostea nu l-a lăsat, fiind recunoscător pentru tot ceea ce a trăit până în prezent, chiar dacă nu a avut o viață ușoară.

"Eu nu am avut jucării când eram copil. Jucăriile mele erau animalele, oile şi munca. Eu cred că jertfa străbunilor mei s-a transformat în noroc pentru mine. Ei au suferit mult... Uneori mă gândesc de unde m-a ales pe mine Dumnezeu. Mama, când era însărcinată cu mine, făcea chirpici pentru casă. Umezeala aia din chirpici s-a transformat în dragoste, mântuire şi bogăție pentru mine. Dragostea nu m-a lăsat.

Şi-acum fac anumite gesturi şi apoi plâng în mașină, singur... Uite: am oprit mașina că făcuseră accident doi copii. M-am dat jos, unul plângea. I-am dat 100 de milioane să-şi facă mașina. După aceea am plecat şi-am început să plâng. Hristos mi-a zis să opresc şi să ajut!", a spus Becali într-un interviu pentru Antena Stars. 

Cine este Gigi Becali[Sursa foto: WOWbiz]

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

De asemenea, acesta a susținut că mama lui l-a născut într-un lagăr de concentrare, și nu într-o maternitate. Mai mult decât atât, acesta a menționat că mama lui se ruga să fie băiat deoarece așa era tradiția la machedoni. Gigi Becali este de părere că s-a născut cu stea în frunte, deoarece se consideră un om norocos.

“Copilăria mea o consider frumoasă, dar am trecut şi prin încercări. Pentru că eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat. Părinții mei aveau deja două fete şi cei din comunitate îi spuneau mamei că o să mai facă o fată şi o să îi mănânce ginerii averea. Că așa e tradiția la noi, la machedoni, e important să ai băiat. Şi mama s-a rugat nouă luni de zile ca să aibă un băiat cu stea în frunte, îmi povestea ea. Şi m-a născut pe mine. Şi eu astăzi cred că m-a născut cu stea în frunte. Pentru că nu se poate să îi ofere Dumnezeu atât noroc şi avere unui om.”, a mărturisit cunoscutul om de afaceri, conform ziarului Capital.

Cine este Gigi Becali[Sursa foto: WOWbiz]

Gigi Becali a precizat că machedonii erau considerați un pericol pentru sistemul comunist atunci când s-a născut. Din păcate, părinții lui nu aveau voie să locuiască la granițe la vremea aceea.

“Familia mea era una de refugiați. Tata s-a născut în Albania, iar mama în Bulgaria. Făceau parte din aceeași comunitate.
Au fost deportați în Dobrogea, apoi în Bucovina, apoi în Oltenia, de aici în Banat, iar din Banat în Bărăgan, respectiv la Brăila, acolo unde m-am născut eu, în lagărul de concentrare. La acea vreme, machedonii erau considerați un pericol pentru sistemul comunist şi nu aveau voie să locuiască la granițe.”, a mai spus Becali pentru sursa anterior citată.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Dacă o iubești la orice vârstă, nu există, chiar dacă te cerți zilnic. Unde nu există ceartă, nu există iubire!” Dumitru Dragomir a mărturisit care este secretul pentru o căsnicie fericită

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies