Kenan, plan perfect de răzbunare

Kenan, plan perfect de răzbunare
Kenan, plan perfect de răzbunare

O victorie nesperată se anunță pentru Kenan și Alpay, dușmanii de moarte ai familiilor Șirhan și Karadag, în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D.

Situația dificilă în care se află Melek și Vildan îi determină pe Halil și Mirza să mărturisească “vina”, în ceea ce privește acuzațiile de contrabandă cu antichități pentru care toți patru au fost încarcerați. Cele două femei sunt eliberate din închisoare, iar Halil și Mirza vor suporta consecințele acestei situații teribile, în care maleficul Kenan i-a “atras” fără ca cineva din familiile acestora să bănuiască.

Zumrut nu mai prididește în a formula acuzații la adresa altora, în legătură cu problemele din familia sa, în vreme ce Cumali empatizează cu faptele curajoase de care au dat dovadă fiul său,

și Mirza.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vestea că Omer și-a pierdut memoria, în accidentul suferit pe câmpul de luptă, și că tânărul este lăsat la vatră, având nevoie de suport medical specializat, pentru a se recupera, vine ca un trăznet asupra membrilor familiei Șirhan.

Către cine va îndrepta vina maleficul Kenan, în cazul antichităților furate, și cum va reacționa Defne când își revede logodnicul, care nu o mai recunoaște, puteți afla în noul episod din “Melek”, difuzat în această seară, de

la ora 20:00, numai la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies