„A trecut aproape un an. Cât să și suferi, te mai oprești și din asta!” Mădălina Crețan a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, după ce a primit mai multe acuzații

„A trecut aproape un an. Cât să și suferi, te mai oprești și din asta!” Mădălina Crețan a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, după ce a primit mai multe acuzații
„A trecut aproape un an. Cât să și suferi, te mai oprești și din asta!” Mădălina Crețan a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, după ce a primit mai multe acuzații

După moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei și nu i-a fost deloc ușor să accepte faptul că omul pe care l-a iubit cel mai mult a dispărut.

Chiar și așa, cu timpul, i-a păstrat amintirea vie, iar acum face tot posibilul să își continue viața și să nu își lase durerea la vedere.

Citește și: Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, primele dezvăluiri din culisele tragediei de anul trecut: "Nu m-am ocupat de înmormântare. Eu aveam nevoie de calmate în zilele alea"

Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Mădălina Crețan, cunoscută pentru sinceritatea ei pe rețelele de socializare, a împărtășit recent gândurile și sentimentele sale profunde într-o postare emoționantă. Ea a vorbit despre experiențele și comentariile critice pe care le-a primit de-a lungul timpului și a subliniat importanța empatiei și înțelegerii în viața de zi cu zi.

Aceasta a menționat că a fost judecată și criticată de oameni care nu au înțeles sau nu au simțit iubirea în forma sa cea mai pură.

Ea a subliniat că a preferat să își ascundă emoțiile și să plângă în privat pentru a nu deveni vulnerabilă în fața altora. Mădălina a explicat că optimismul său a fost adesea perceput greșit ca imatur sau nerealist.

Soția lui Nosfe a subliniat, de asemenea, că prioritățile ei sunt legate de binele și fericirea familiei și că nu și-a pus niciodată suferința mai presus de fericirea copilului său.

Ea a împărtășit că se simte mândră de faptul că poate să fie o mamă sănătoasă, o prietenă implicată, și un om care nu renunță în ciuda provocărilor vieții.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Ieri mi-a zis cineva că i-a zis cineva “am văzut-o la un concert, dansa, părea că nu e așa afectată!”… ce oameni cu minți banale…Altădată mi-a zis cineva că șantajez emoțional… sau să trec peste odată..

ce suflete care n-au simțit iubirea sub forma ei supremă și care nu înțeleg cum e să trăiești în lipsa ei… alți oameni îmi zic că par mai bine! De ce? Pentru că a trecut aproape un an și pentru că așa e normal, nu? Cât să și suferi, te mai oprești și din asta! Dacă găsește cineva butonul de ON/OFF mi-l dă și mie? Aceeași oameni care nu au înțeles și nu vor înțelege în veci că o MAMĂ nu o să pună niciodată suferința ei mai presus de fericirea copilului.
Oameni care nu știu, pentru că n-au de unde, că eu m-am ascuns de când eram copil ca să plâng, pentru că nu-mi place să plâng cu public, că nu-mi place să fiu luată în brațe când sufăr ca să nu devin și mai vulnerabilă și să plâng și mai tare, deși poate uneori am nevoie. Oameni care nu știu că mie mi-a plăcut voia bună de când mă știu și că de multe ori optimismul meu a părut imbecil.
Oameni care nu știu că mie nu mi-a plăcut niciodată să-mi plâng de milă, oameni care nu înțeleg că eu îl țin pe el VIU pentru că el merită să fie prezent printre noi pentru totdeauna, nu pentru că am eu nevoie de milă. Pentru oamenii ăștia, dar și pentru ceilalți, sunt mândra de mine. Nu zilnic, nu pot în fiecare zi, dar în majoritatea timpului sunt mândră că reușesc să fiu o mamă sănătoasă, o prietenă implicată, un om care nu renunță, o soție care își strigă dragostea, nu pierderea, un suflet care încă mai poate să iubească”, a mărturisit
Mădălina Crețan, pe rețelele de socializare.

Mădălina Crețan, despre cum l-a cunoscut pe Nosfe

Mădălina Crețan a împărtășit povestea primei întâlniri cu soțul ei în timpul când lucrau amândoi într-o mare corporație specializată în rezervări hoteliere online. Ea a povestit că prima lor interacțiune a fost în timpul unui training de formare a conducătorilor de echipă, unde ea era teamleader, iar el era acolo pentru aceeași poziție.

„Ne-am întâlnit în corporația unde lucram eu și ulterior a venit și el, era o firmă de rezervări hoteliere online, în București, mare, foarte mare, despre care nu s-a știut în România. Nu am cum să uit de prima interacțiune cu el, deoarece a fost impactantă, simpatică, cumva descrie foarte mult din felul în care toată relația noastră s-a desfășurat. Urma să facem un training, eu eram teamleader și el venise pentru poziția de teamleader și se făceau tot felul de training-uri de formare a conducătorilor de echipă. Am intrat în sala de training, el era deja acolo așezat pe un scaun, eu eram foarte înfiptă, foarte tupeistă și m-am dus direct la el și i-am întins mâna, mi-am spus numele, Mădălina, iar el mi-a spus, Vlad, și aveam ecuson cu toții, iar pe ecusonul lui scria Darius, m-am uitat la el și l-am întrebat Vlad sau Darius, iar el mi-a spus că îl cheamă și Vlad și Darius deci pot să îi spun cum vreau. Am zis că îi spun Darius pentru că numele acela îl vedeam, de Vlad nu știam dacă era adevărat și asta a fost tot, atunci”, a mărturisit Mădălina Crețan, în emisiunea „În Oglindă”.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citește și: “Tu ești totul care îmi umple sufletul.” Mădălina Crețan i-a dedicat un mesaj lui Nosfe. Ea va petrece primul Revelion fără artist

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Killa Fonic. „Am avut 10 ani la rând depresie”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies