„Doar la iarnă pot să spun cum este noua casă, pentru că abia atunci cred că o să stăm și noi mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican s-au stabilit într-o nouă casă. Cei doi sunt în culmea fericirii

„Doar la iarnă pot să spun cum este noua casă, pentru că abia atunci cred că o să stăm și noi mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican s-au stabilit într-o nouă casă. Cei doi sunt în culmea fericirii
„Doar la iarnă pot să spun cum este noua casă, pentru că abia atunci cred că o să stăm și noi mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican s-au stabilit într-o nouă casă. Cei doi sunt în culmea fericirii

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o poveste de dragoste extraordinară, iar recent au sărbătorit un an de căsnicie, o etapă importantă în relația lor.

Cu toate că se bucură de această frumoasă perioadă în viața lor, trebuie să facă față și unei agende extrem de încărcate în ceea ce privește munca lor în industria artistică.

Citește și: „Nu faceți aceeași greșeală ca cea pe care am făcut-o eu.” Ce i s-a întâmplat lui Dinu Maxer, chiar pe rețelele de socializare. Artistul s-a speriat cumplit

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au stabilit în noua casă 

Atât Armin, cât și Claudia sunt artiști talentați, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ei are propriile spectacole și evenimente la care participă.

În plus, aceștia împart scena în numeroase spectacole, ceea ce îi ține ocupați în mod regulat. Activitățile lor artistice îi duc în călătorii dese în întreaga țară, în cadrul concertelor și cântărilor, ceea ce face ca programul lor să fie foarte solicitant.

Chiar și în acest context plin de provocări, cei doi au avut o schimbare importantă în viața lor, și anume mutarea într-o casă nouă, pe care tocmai au terminat-o de construit. Un aspect demn de menționat este faptul că mama lui Armin Nicoară a fost cea care i-a sprijinit pe cei doi artiști în toate etapele pregătirilor și amenajărilor interioare ale casei.

Rezultatul final al eforturilor lor comune a fost un loc deosebit de special și plin de frumusețe.

Armin susține că acum preferă să petreacă timp acasă, în propria lor vilă, decât să se cazeze în hoteluri de lux în timpul călătoriilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu toate acestea, deși au acum un cămin frumos și modern, Armin a dezvăluit că nu a avut prea mult timp pentru a se bucura de el pe deplin.

Motivul acestei lipse de timp petrecut acasă este legat de programul lor extrem de aglomerat, în special din cauza numeroaselor concerte și turnee la care participă. Armin Nicoară, în special, a fost într-o continuă mișcare, fiind pe drumuri pentru a performa la diverse evenimente artistice.

„Nu prea am ajuns să ne bucurăm momentan de casă. Ne-am mutat de 2-3 luni, dar nu ne-am bucurat de casă.

Nu am apucat să stăm pe acasă, cred că nici cinci zile nu am stat acasă, de luni până vineri să stăm amândoi să petrecem timpul acasă. Nu am apucat, pur și simplu, ba Claudia a fost la studio la Drăgășani vreo 2-3 zile, eu am fost pe la evenimente, apoi am avut evenimentele împreună", a dezvăluit Armin Nicoară, pentru WOWbiz.ro.

Abia în câteva luni, mai exact, la iarnă Armin Nicoară și Claudia Puican vor avea ocazia de a petrece mai mult timp în noua lor casă și de a se

bucura de timpul petrecut împreună și nu numai.

„Doar la iarnă pot să spun cum este noua casă, pentru că abia atunci cred că o să stăm și noi mai mult pe acasă, să simțim cum este să stai la casă și cum e casa noastră", a mărturisit Armin Nicoară, în exclusivitate.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cine le-a amenajat casa celor doi

Mama celebrului artist a avut un rol central în coordonarea întregului proces de amenajare a noii locuințe. Armin Nicoară a acordat o încredere absolută gusturilor și deciziilor mamei sale, având certitudinea că nu va fi dezamăgit de alegerea acesteia.

Chiar dacă mama talentatului saxofonist a avut unele preocupări cu privire la selecția finisajelor și a detaliilor de design, Armin a fost ferm convins că opțiunile făcute de ea sunt cele potrivite și corecte.

„Ne-am și făcut casa cu ajutorul mamei mele, pentru că ea s-a ocupat în totalitate și ea se și ocupă pe mai departe, fiindcă mai avem puțin de lucru la ea, pe la fațadă și pe afară pentru că eu uite cum nu sunt acasă, nu am cum să stau cu muncitorii. Ea se ocupă de toate cele și chiar și de design și ce mai este de cumpărat înauntru. Stă prin telefon, prin mesaje cu mine și mă întreabă dacă îmi place, dacă nu îmi place. Eu i-am spus de mule ori că știe că are gusturile pe placul meu, deci să-i dea înainte că mie îmi place.Nu am găsit niciun minus. Mamei mele îi era frică că priza de la pat e mai jos sau mai sus ori că nu îmi convine că televizorul este mai jos sau mai sus și vreau să-ți spun că nu am ce să-i reproșez. Dacă ar fi să mai fac 100 de case, dacă aș avea un om ca mama ar fi perfect.", a mai precizat el.

Citește și: „Din ce în ce mai greu e să faci copii. Mă mai întâlnesc cu mirese la nunți și mai povestim. Le împărtășim și problema noastră.” Claudia Puican își dorește să devină mamă



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Mă mai uit la el prin telefon, vorbește mesaje deocheate. Doar gura e de el, fapte mai puțin.” Claudia Puican a vorbit despre infidelitatea lui Armin Nicoară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies