VIDEO. Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața. Ultimele imagini cu tânăra

VIDEO.  Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața. Ultimele imagini cu tânăra
VIDEO. Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața. Ultimele imagini cu tânăra

Imaginile captate de camere de supraveghere prezintă momentul în care DJ Lalla, cunoscută sub numele de Laura Roșca și având 34 de ani, părăsește locul unde era cazată și se îndreaptă spre plajă.

Filmarea a fost realizată la ora 8:40 dimineața, marcând începutul unei zile care avea să aducă tragedia.

Citește și: „Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional.” Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei

Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața

Cu toate acestea, la ora 10:20 dimineața, la aproape două ore de la momentul înregistrării, trupul neînsuflețit al artistei a fost descoperit de turiști, la o distanță de aproximativ un kilometru față de locul în care a intrat în apa mării pentru ultima dată.

Această pierdere tragică a șocat pe toată lumea, deoarece circumstanțele în care s-a produs rămân încă un mister.

Investigatorii nu au găsit niciun indiciu sau mesaj de adio în telefonul ei, iar înainte de a se aventura în apa mării, Laura Roșca nu consumase nici substanțe interzise, nici alcool, conform informațiilor disponibile.

Cu toate acestea, pare că nu toate lucrurile mergeau așa cum și-ar fi dorit ea în viața sa personală, iar această tragică întorsătură a evenimentelor a lăsat un gol profund în inimile celor care au cunoscut-o și au apreciat talentul și pasiunea sa pentru muzică.

Conform informațiilor furnizate de persoane apropiate, Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub pseudonimul DJ Lalla, care era și realizatoarea unei emisiuni de radio, a sosit în Constanța cu două zile înainte de tragicul eveniment care avea să aibă loc. Aceasta a găsit cazare în stațiunea Mamaia, mai precis la un prieten pe care îl cunoscuse relativ recent, cu aproximativ o lună în urmă, prin intermediul rețelei de socializare TikTok.

Pe data de 28 septembrie 2023, Laura Roșca a părăsit apartamentul în dimineața acelei zile, având dorința de a privi răsăritul soarelui pe plajă. După această plecare, prietenul ei a pierdut orice contact cu ea și nu a mai avut nicio informație despre locul sau starea ei de atunci.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Vreau să văd răsăritul“, i-ar fi spus ea amicului său.

Bunurile pertinente ale femeii în vârstă de 34 de ani au fost descoperite, dar nu în urma eforturilor oamenilor legii, care au căutat aceste obiecte timp de 48 de ore. Cu surprindere, ele au fost găsite de un bărbat care se plimba pe plaja respectivă.

Bărbatul, preocupat de buna funcționare a comunității și de securitatea zonei, a observat aceste bunuri și imediat a luat măsuri pentru a-i alerta pe oamenii legii.

Polițiștii au primit informația și au intervenit în consecință, colectând bunurile găsite pentru investigații ulterioare.

Printre bunurile recuperate se numără o pereche de încălțăminte sport, telefonul mobil și căștile. Aceste obiecte au fost identificate și confirmate că îi aparțin tinerei.

Un detaliu important este că aceste elemente sunt vizibile în înregistrările video disponibile. Cu toate acestea, geanta ei, care conținea actele de identitate și alte obiecte personale, nu a fost găsită pe plajă, ceea ce adaugă un element de mister în acest caz.

Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața
Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața[Sursa foto: Facebook]

Tânăra s-a cazat la un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul online

Dj Lalla a luat o hotărâre spontană de a petrece câteva zile la malul mării și și-a găsit cazare în casa unui bărbat pe care l-a întâlnit în mediul virtual, cu numai câteva zile înainte de tragedie. Ea s-a decis să se cazeze la acest bărbat, iar acesta a devenit astfel ultima persoană cu care tânăra a avut o conversație înainte de a-și pierde viața.

„Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Reporter: La ce oră a plecat de la dumneavoastră?

Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Ancheta este în desfăşurare şi vor...

Reporter:  A dormit la dumneavoastră?”,   a fost discuția dintre un reporter și bărbatul care a găzduit-o pe Dj Lalla, în cadrul unui interviu.

Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața
Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu vreau să mai știu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat.” Ce face astăzi bărbatul care a ucis-o pe Mihaela Runceanu

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi detalii ies la iveală în cazul lui DJ Lalla! Paznicul plajei unde tânăra a fost găsită lansează o ipoteză șocantă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies