Accesorizare de toamnă. Cum să iți completezi stilul cu cele 9 tendințe must-have

Accesorizare de toamnă. Cum să iți completezi stilul cu cele 9 tendințe must-have
Accesorizare de toamnă. Cum să iți completezi stilul cu cele 9 tendințe must-have

Pe lângă articolele vestimentare care predomină în această toamnă, trebuie să ne gândim și la accesorii. Însă știați care sunt cele predominante?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact accesoriile de toamnă pe care ar trebui cu siguranță să le aveți în garderobă. În plus, descoperiți și cum le puteți purta, astfel încât să aveți ținute de invidiat. 

 

9. Eșarfele mari 

Pe locul 9 se află eșarfele mai mari. Deși această listă începe cu un accesoriu  destul de simplu, aflați că eșarfele mari nu se demodează absolut niciodată, ba chiar dimpotrivă, sunt la mare căutare în orice sezon de toamnă, inclusiv cel din 2023, motiv pentru care vom

vedea extrem de multe astfel de accesorii, în diverse culori, modele și texturi. Dat fiind faptul că acestea sunt mai mari, cu siguranță vă vor ține și de cald, ceea ce reprezintă un beneficiu în sezonul de toamnă răcoros. Un alt avantaj al acestui accesoriu reprezintă faptul că îl puteți pune exact așa cum vă doriți, fie doar în jurul gâtului, fie îl puteți îndoi pentru a face diverse noduri astfel încât să se potrivească cu ținuta pe care o aveți.
Bineînțeles că și materialul poate să difere, însă cele predominante sunt cele din cașmir care vor rămâne întotdeauna clasice și tradiționale. 

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Perlele în tendințe. Cum să le asortezi pentru un look modern și versatil/ EXCLUSIV

accesorii toamna 2023
Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trenduri vechi, garderobă nouă. Ce nu se poartă în toamna lui 2023

8. Bijuterii care transmit ceva

Pe locul 8 se află bijuteriile care transmit ceva. În ciuda faptului că până acum ne-am obișnuit cu bijuteriile foarte delicate și clasice, care de asemenea nu se demodează niciodată, aflați că în toamna anului 2023 bijuteriile preferate sunt cele care sunt de excepție, cele care totodată transmit și ceva. Este cunoscut deja faptul că există nenumărate buticuri și magazine în care găsim bijuterii unice, poate chiar extrem de potrivite pentru noi care ne caracterizează, fie că este vorba despre un lănțișor mai lung, fie că se face

referire la o pereche de cercei cu adevărat grozavă și unică, ideea principală este că ar trebui să vă simțiți specială în momentul în care purtați respectiva bijuterie. 

Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

7. Lanțuri groase

Pe locul 7 se află lanțurile groase.

Este cunoscut  deja faptul că moda lanțurilor groase este actuală deja de cel puțin 2 ani, dar se pare că aceasta predomină și în toamna anului 2023, ba chiar există și o schimbare, lanțurile fiind și mai groase decât erau deja, dar și mai mari în dimensiune. Aceste lanțuri nu se poartă zi de zi, nefiind potrivite la orice ținută abordată, însă cu toate acestea se pot purta în momentul în care ne dorim să punem accent pe o ținută prin intermediul accesoriului respectiv.
Prin intermediul acestui accesoriu ne vom ridica puțin aspectul și ținuta, în general, iar dacă veți adăuga totodată și o brățară formată tot din lanțuri, veți strânge puțin ținuta și vor arăta foarte bine împreună. 

Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

6. Cercei cu picătură

Pe locul 6 se află cercei cu picătură. Se pare că acești cercei de dimensiuni  mai mari sunt cei care predomină fără nicio discuție în sezonul de toamnă al anului 2023, aceștia fiind cunoscuți și sub numele de cercei cu picătură Bottega.

De asemenea, în cazul în care vi se pare un accesoriu puțin exagerat, puteți alege să purtați un singur cercel, pentru că și acest aspect se află în tendințele acestui sezon de toamnă 2023, fie că veți purta un singur cercel sau este asimetric. De asemenea, de menționat este și faptul că nu trebuie să achiziționați acest model de cercei de la un anumit brand, pentru că există nenumărate locuri din care puteți cumpăra această pereche de cercei la un preț foarte accesibil, iar totodată să rămâneți și în tendințele acestui sezon. 

Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

5. Accesoriile cu floare 

Pe locul 5 se află accesoriile cu floare. În ciuda faptului că poate nu ne-am așteptat ca acest trend  să revină în actualități, se pare că o face în acest sezon de toamnă 2023. Bineînțeles că nu trebuie să ne referim neapărat doar la cercei sau doar la lănțișoare, pentru că au apărut nenumărate variante ale accesoriilor cu floare, fie că sunt cele simple care se pot purta la gât, fie că sunt cele sub formă de brățară, lănțișoare sau cercei, fie că apelați chiar și la gentuțele de dimensiuni mai mici de mână, care în modelul lor au și flori destul de frumoase. 

Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

4. Curele subțiri 

Pe locul 4 se află curelele subțiri. În ciuda faptului că până acum au predominat cele mai groase, se pare că în sezonul de toamnă al anului 2023 revin în tendințe cele subțiri. În plus, aceste curele subțiri sunt cele care fie au un logo, fie nu, ambele fiind în tendințe în acest sezon, dat fiind faptul că vor arăta extrem de bine indiferent de ținuta abordată, menționând și faptul că cele mai mari funcționează pentru anumite persoane, însă nu pentru toate, în timp ce curelele subțiri pot funcționa pentru majoritatea persoanelor. De asemenea, și materialul acestor curele subțiri este important, în tendințe fiind în special materialul din piele, care de asemenea nu trebuie să aibă un preț ridicat, găsindu-se deseori și la un preț accesibil, având grijă totodată să arate și bine și să fie și de lungă durată. În plus, dacă totuși decideți să achiziționați o curea subțire la un preț mai ridicat, asigurați-vă că este de calitatea pe care o doriți, astfel încât nu veți fi nevoite să cumpărați alta, la ceva vreme, ci să vă țină pentru o perioadă mai lungă de timp. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

aranjamente de toamna
Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

3. Manșete și brățări

Pe locul 3 se află manșetele și brățările. Aceste 2 accesorii vor reprezenta o mare tendință în toamna anului 2023, dat fiind faptul că, purtate și împreună vor arăta foarte frumos, elegant și de înaltă calitate, fiind totodată niște accesorii foarte lejere care se pot purta atât pe timp de zi, la un eveniment, cât și pe timp de seară, iar de asemenea prețul nu trebuie să fie neapărat unul ridicat, pentru că le puteți găsi și la nenumărate magazine la un preț accesibil, în funcție de preferințe. Modelul, culoarea și textura diferă în funcție de preferințele proprii, important fiind faptul că ne dorim să arate bine împreună sau chiar și separat, în funcție de cum ne dorim să le purtăm. Acestea sunt observate deseori în culori discrete, dar care oferă un clasic grozav ținutei fiind foarte frumoase în general. 

Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

2. Perlele 

Pe locul 2 se află perlele. În ciuda faptului că acest accesoriu este considerat unul din ce în ce mai demodat, se pare că revine în linii mari, în sezonul din toamna anului 2023, rămânând întotdeauna un clasic, o bijuterie care îmbunătățește ținuta. Perlele se pot regăsi fie în coliere, cel mai des, sau chiar și la cercei și brățări, important este să o avem, pentru că poate da clasă oricărei ținute pe care alegem să o abordăm, făcându-ne astfel unice și speciale, dar și mai diferite. 

ce accesorii se poarta toamna 2023
Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]

1. Gențile fără logo

Pe locul unu se află gențiile fără logo. În ciuda faptului că deseori preferăm orice alt articol vestimentar sau accesoriu care are un brand, nu întotdeauna ar trebui să o facem. De exemplu, în tendințele sezonului de toamnă al anului 2023 se află fără niciun dubiu, gențile fără logo. Aceasta este o tendință de lux liniștită și destul de accesibilă, existând nenumărate modele de genți de mână, de dimensiuni mai mici bineînțeles, care sunt de o foarte mare calitate, pe care o puteți purta zi de zi fără nicio problemă, fiind destul de încăpătoare pentru tot ce aveți nevoie. Aceste genți mici fără logo sunt deseori observate ca fiind structurate având un aspect foarte neutru, alegerea fiind absolut personală, atât în ceea ce privește modelul, culoarea, materialul, dar și dacă alegeți să aibă o curea, să fie purtată doar ca o poșetă sau alte astfel de opțiuni.

accesorii toamna 2023 sale
Accesorizare de toamnă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Trenduri vechi, garderobă nouă. Ce nu se poartă în toamna lui 2023

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies