Interviu Denise Rifai: "Iubesc mult aurul. Îmi plac și pietrele prețioase foarte mult, fie că e vorba de diamant, rubin, safir sau smarald."/ EXCLUSIV

Interviu Denise Rifai:
Interviu Denise Rifai: "Iubesc mult aurul. Îmi plac și pietrele prețioase foarte mult, fie că e vorba de diamant, rubin, safir sau smarald."/ EXCLUSIV

Cu o prezență distinctă și o voce fermecătoare, Denise Rifai se impune nu doar ca jurnalist, ci ca o prezență emblematică în lumea media. Prezentatoarea TV își desăvârșește fiecare interviu cu o abordare atentă și bine informată.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Kfetele.ro, vedeta postului Kanal D a răspuns cu sinceritate despre cum decurge o zi de filmare în cadrul emisiunii “40 de întrebări”, dar și despre secretele ei de frumusețe.

Kfetele: Ești absolventă a Academiei de Studii Economice din București. Cum a venit, de fapt, pasiunea pentru jurnalism?

Citește și: Interviu Andreea Marin: “În relația părinte- copil niciodată nu este simplu, pentru că trăim alte vremuri acum.”/ EXCLUSIV

Denise Rifai[Sursa foto: Kanal D]

Denise Rifai: Terminasem cei patru ani de facultate, eram licențiată deja și eram la un program de masterat. De mică mi-am dorit ca vocea mea să se audă, să pot rezolva probleme ale societății, să fie o putere în lumea în care trăiesc, în România, locul unde m-am născut. Inițial, am urmat un curs de televiziune și, acolo, chiar vocea mea, la propriu, a fost cea care a atras atenția.

A urmat un post de editor prezentator la un post de radio care azi nu mai există, City FM. A fost o suită de coincidențe prin care mi s-a împlinit destinul. Ulterior postul de radio a fost cumpărat de trustul Adevărul Holding care avea un proiect de televiziune online la vremea aceea. Mergând și făcând teren alături de colegii mei cameramani, am cunoscut alți colegi din presă, de la știri, și apoi au urmat câteva oferte din partea tuturor televiziunilor și m-am decis să merg la Realitatea TV.
Fiind economist la bază, deși mi-am dorit din toată inima mea să fiu la departamentul politic, pentru că în statul roman cel care contează este factorul politic care, bineînțeles, este influențat de factorul economic, am fost repartizată la departamentul economic. Eu îmi doream să lucrez pe guvern. Când m-am angajat eram singurul jurnalist pe economic la departamentul economic cu pregătire economică. Cum sunt foarte ambițioasă, a trebuit să ajung să stăpânesc diferite domenii, de la finanțe la transporturi, agricultură, fonduri europene.
Am învățat în permanență și m-a ghidat dorința mea de a deveni foarte bună în ceea ce fac, tocmai pentru a-mi aduce contribuția corect la mersul societății. Am primit șansa să prezint un prim jurnal de știri, a urmat o primă emisiune cu mult accent economic, pentru că știam sistemul și au considerat că poate exista un dialog ușor intre mine actori din diverse industrii și mediul politic. A fost o evoluție organică.
A urmat o altă emisiune mai mare, mai întâi într-un segment orar înainte de Prime Time, apoi în Prime Time și slotul de seară. Am lucrat acolo 10 ani. După demisie, am venit la Kanal D unde de la spațiul economico-politic m-am specializat pe tipul acesta de interviu portret cu toate tipurile de personalități. Venirea la Kanal D a însemnat un pas uriaș pentru mine, o nouă etapă în cariera mea și sunt mândră, recunoscătoare echipei mele și telespectatorilor că emisiunea “40 de întrebări” are un asemenea succes.

Kfetele: Cum a fost copilăria ta? Ce amintire plăcută ai din acea perioadă?

Denise Rifai: Sunt foarte multe perioade frumoase, oricum cred că noi, oamenii, avem tendința să rămânem cu amintirile cele mai plăcute. Eram cea mai iubită și mereu în centrul atenției, răsfățată. Așa sunt și azi în cercul meu de prieteni, exact cum eram în copilărie.:)

Kfetele: În cadrul emisiunii "În Oglindă", de la Kanal D2 ai declarat că mereu ai fost atrasă de aur. Cât de importante sunt accesoriile pentru tine?

Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Denise Rifai: Iubesc mult aurul. Îmi plac și pietrele prețioase foarte mult, fie că e vorba de diamant, rubin, safir sau smarald. Cred că e un soi de energie pe care aceste metale și pietre prețioase mi-o transmit, îmi face bine și strălucirea și perfecțiunea lor.

Kfetele: Descrie-mi puțin stilul tău vestimentar. Care sunt cele cinci piese vestimentare pe care le consideri importante în garderoba ta? Ce haine iți place să porți mai des?

Denise Rifai: Depinde de ce fac. Sacoul este un element pe care eu îl iubesc foarte mult. În profesia de jurnalist această piesă e un must have. Fusta tip creion este un alt element care nu îmi lipsește din garderobă, blugii și pantalonii comozi pentru zilele în care nu filmez. Nu-mi lipsesc tocurile, dar nici încălțămintea comodă și nici vestimentația pentru sport, pentru că fac mult sport.

Kfetele: Îţi place să petreci timp în bucătărie? Ce fel de mâncare îţi place să găteşti mai des?

Denise Rifai: Nu pot spune că petrec timp în bucătărie. Îmi place să mănânc curat, rapid, puțin și cât mai neprocesat. Dacă trebuie neapărat să gătesc ceva rapid, aș face ceva ce mie mi-ar plăcea; un pește la cuptor cu foarte multe mirodenii, cu legume. Ceva picant dacă se poate.

Kfetele: Cum se derulează o zi în care ai filmări pentru emisiunea "40 de întrebări"?

Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Denise Rifai: Dedic ziua respectivă emisiei. Este o etapă importantă în săptămână ziua în care înregistrăm, pentru că te încarcă foarte mult conexiunea cu invitatul. După perioada dedicată documentării, în care îți faci o impresie generală, așezi contextele, în momentul în care se împlinește emisia, invitatul se descoperă în fața ta, se deschide într-un fel în care poate nu te aștepți și nici el nu se așteaptă, îl cunoști și are loc un transfer puternic de energie. Ziua de emisie este foarte importantă și fiecare emisie se împlinește altfel, e vie.

Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineață sau seară?

Denise Rifai: Contează enorm alimentația curată, echilibrată. E important să elimini anumite alimente foarte procesate, băuturile carbogazoase, o sumedenie de tentații ale industriei alimentare modern. Un ten luminos, armonios se menține printr-o alimentație curată, prin multă hidratare.

Kfetele: Ai deja un machiaj emblematic aș putea spune. Spune-mi trei produse de machiaj de care nu te poți lipsi niciodată.

Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Denise Rifai: Anticearcanul, mi se pare că dacă este folosit cum trebuie, luminează fața. Folosesc creion Kohl la ochi și nu mă simt eu dacă nu am cozile acelea făcute la ochi.:) Un ruj pentru buze și ceva culoare pe pomeți.

Kfetele: Ai vreun animaluț de companie?

Denise Rifai: Nu, dar dacă aș putea, mi-aș lua un câine. Sunt câteva rase care îmi plac foarte mult. Iubesc buldogii francezi, golden retriever-ii. Aș avea ceva opțiuni. La pisici îmi plac mult siamezele, sunt superbe! Și motanii persani. Am avut la un moment dat un motan persan alb.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Interviu Andreea Marin: "Am slăbit 13 kg vara aceasta și îmi doresc să mai dau jos câteva ca să ajung la silueta din liceu."/ EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies