Situație neașteptată pentru Kenan

Situație neașteptată pentru Kenan
Situație neașteptată pentru Kenan

Incertitudinea este starea care o copleșește astăzi pe Defne, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Defne nu este convinsă că Omer își va recăpăta memoria, cu toate că tânăra i-a oferit sprijin constant. Gulșad, pe de altă parte, empatizează cu nefericirea care o copleșește pe logodnica lui Omer și încearcă să-l ajute pe tânăr în orice moment, astfel ca acesta să-și poată recăpăta viața de dinaintea incidentului de pe câmpul de luptă.

Zumrut nu mai contenește să uneltească împotriva lui Defne și reușește să facă un gest teribil care îi va pricinui suferință lui Omer.

Cumali condamnă comportamentul soției sale, dar  Zumrut nu ține cont de nimeni când este vorba să-și atingă scopul. Vildan însă, este conștientă că numai răbdarea și iubirea lui Defne îl pot vindeca pe fiul ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Kenan se confruntă cu o situație la care nu se aștepta.

Bărbatul, care inițial s-a apropiat de Vildan din dorința de răzbunare la adresa familiei Șirhan, acum se confruntă cu sentimente de iubire, pe care nu credea că le va avea vreodată.

Ce anume o va determina pe Defne să nu “renunțe” la Omer și cum va reacționa Vildan atunci când Kenan insistă să-i fie alături, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, la Kanal D.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies