Cine este Livia Taloi. „Când am fost eu prima dată la cinematrograf, în Turnul Severin, se difuza un film de artă și eu plângeam acolo, cu toată sala”

Cine este Livia Taloi.
Cine este Livia Taloi.

Livia Taloi este o actriță cunoscută de întreaga țară. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, s-a născut pe data de 22 februarie, 1980 în Drobeta Turnul Severin. În anul 2002 a absolvit facultatea de actorie, iar de atunci a avut diverse proiecte în cadrul cărora și-a putut demonstra talentul.

Cu toate că își păstrează discretă viața personală și rareori apare în mass-media, Livia atrage o comunitate semnificativă de urmăritori pe platformele de socializare, pe care îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Citește și: „Pare ușor grăbită. Are un scop bine definit.” Comportamentul Laurei Roșca de dinainte de deces, analizat de un expert în comunicare! Ce indică imaginile cu DJ Lalla din ziua tragediei

Cine este Livia Taloi.
Cine este Livia Taloi.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „S-a primenit pe aici, până şi-a făcut duş. A băut ceai, cafea” Bărbatul la care a fost cazată DJ Lalla, mărturisiri despre ultimele cuvinte ale tinerei, înainte să plece pe plaja unde a decedat

Cine este Livia Taloi

Livia Taloi a dezvăluit că pasiunea ei pentru actorie a început încă din copilărie, când a fost la cinema pentru prima dată și a plâns văzând un film artistic.

La vârsta de 4 ani, a visat să devină actriță și să aducă emoții oamenilor. Mai târziu, în timpul liceului, această dorință s-a dezvoltat, fiind influențată și de antecedentele din familie, deoarece tatăl ei a cochetat cu actoria și a jucat pe scene de teatru în tinerețea sa. Astfel, la vârsta de 15-16 ani, Livia și prietenii ei au început să exploreze teatrul și au creat o piesă, descoperind astfel pasiunea pentru actorie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Când am fost eu prima dată la cinematrograf, în Turnul Severin, se difuza un film de artă și eu plângeam acolo, cu toată sala, iar apoi mi-au explicat părinții mei că nu este realitate, este un film. După am mers eu acasă și m-am gândit că asta mi-aș dori să fac, să fiu și eu acolo în televizor, să fac oamenii să plângă, să râdă.

Bine, asta așa la prima mână, la 4 ani. La modul serios, undeva în timpul liceului a înflorit acest gând, mai ales că aveam antecedente în familie. Taică-miu a făcut actorie, dar la stadiul de amator, dar a jucat pe scene de teatru și în Severin și în țară, în tinerețea lui, și undeva pe la 15-16 ani ne-am strâns noi într-o gașcă, am făcut o piesă, am și regizat-o noi și de acolo, să zic, din joacă, s-a născut gândul acesta”,
a mărturisit Livia Taloi, în cadrul podcast-ului lui Grig Chiroiu.

Livia Taloi a povestit că a fost implicată în dansurile tradiționale românești, mai ales în hora, încă de la o vârstă fragedă, deoarece în satul ei toată lumea participa la astfel de evenimente.

Vedeta a învățat să danseze la horă în sat, iar mai târziu, în perioada liceului, a continuat să practice dansurile tradiționale în mod profesionist. Această experiență a dus-o în diferite locuri din lume, participând la concursuri și spectacole.

La vârsta de 16 ani, a avut o ocazie specială de a merge la Roma, unde au defilat la Columna lui Traian, aducând pământ românesc de la Drobeta.

„Pe mine m-au târât de mică să merg la horă. Toată lumea mergea. Am învățat să dansez la horă în sat, iar apoi la nivel profesionist, am făcut în perioada liceului și cu ocazia aceasta ne-am plimbat prin lume, am mers la concursuri și la spectacole.

Am fost la 16 ani la Roma, la Columna lui Traian, am dus pământ românesc de la Drobeta, și am mers și la Academia Română pe atunci. Am avut ocazia să mergem în locuri frumoase și să defilăm în costumele populare”, a mai spus actrița.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cine este Livia Taloi.
Cine este Livia Taloi.[Sursa foto: Facebook]

Actrița, despre serialul care a lansat-o

Potrivit actriței, succesul în industria cinematografică este ca o prăjitură cu ingredientele potrivite. Este important să existe un scenariu potrivit, un regizor adecvat, actori talentați și o echipă bine sudată, inclusiv operatorii și tehnicienii, toți contribuind cu idei. Totuși, un element esențial este și publicul lor loial, care a fost alături de ei de-a lungul anilor și joacă un rol crucial în succesul lor.

„E ca o prăjitură cu ingredientele potrivite. În primul rând bani, în al doilea rând bani, în al treilea rând scenariul potrivit, regizorul potrivit, actorii şi oamenii din echipă să se înţeleagă, chiar şi operatorii, tehnicul, toţi sunt parte din echipă, vin cu idei. Şi să nu uităm de publicul nostru, care este foarte important şi ne este alături de atâţia ani.”, a povestit îndrăgita artistă.

Cine este Livia Taloi.
Cine este Livia Taloi.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Te iubesc nepământean și până la ultima mea suflare” Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe rețele de socializare, la scurt timp după despărțirea de Alex Ashraf!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies