„Stă cu mine pentru banii mei.” Andrei Duban, mărturisiri neașteptate despre Grațiela, după 12 ani de mariaj

„Stă cu mine pentru banii mei.” Andrei Duban, mărturisiri neașteptate despre Grațiela, după 12 ani de mariaj
„Stă cu mine pentru banii mei.” Andrei Duban, mărturisiri neașteptate despre Grațiela, după 12 ani de mariaj

Andrei Duban a vorbit despre căsnicia sa cu Grațiela.

Andrei și Grațilea Duban formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu, având o căsnicie de 12 ani, timp în care au devenit și părinții unui băiat. Astfel, soții Duban preferă să își păstreze relația de cuplu departe de ochii curioșilor și puține sunt dățile în care vorbesc public despre mariajul lor.

Andrei Duban a vorbit despre căsnicia cu Grațiela

Citește și: Cine este Andrei Duban. „Sunt un om împlinit, cel mai bogat om de pe lume, pentru că îi am pe ei, pe soția mea și copilul pe care mi l-a dat Dumnezeu”

Andrei Duban, mărturisiri neașteptate despre Grațiela, după 12 ani de mariaj
Andrei și Grațiela Duban [Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu, îndrăgitul actor a vorbit deschis despre relația cu soția sa, după 12 ani de mariaj. Între cei doi este o diferență semnificativă de 15 ani, dar acest lucru se pare că nu i-a oprit pe soții Duban să aibă un mariaj longeviv.

De asemenea, actorul este de-a dreptul fascinat de frumusețea soției sale, mărturisind, cu zâmbetul pe buze, că îi este greu să fie soțul unei femei atât de frumoase, făcând în același timp referire la situația sa financiară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

E greu să fiu soțul unei femei atât de frumoase.

Trebuie s-o păzesc. Și eu mă mir de ce stă cu mine. Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei… Ăia pe care nu îi am ”, a mărturisit Andrei Duban, cu zâmbetul pe buze, pentru fanatik.ro.

Grațiela, replică la adresa soțului său

Citește și: „Îl sună tot timpul o fată” Grațiela și Andrei Duban, declarații sincere despre relația cu fiul lor

Andrei Duban, mărturisiri neașteptate despre Grațiela, după 12 ani de mariaj
Andrei și Grațiela Duban, alături de fiul lor [Sursa foto: Facebook]

La rândul său, Grațiela nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit lui Andrei o replică pe măsură. Aceasta a mărturisit că tot așteaptă ca soțul său să se îmbogățească.

De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți )”, a completat Grațiela, vizibil amuzată, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Andrei Duban a ținut să precizeze că este foarte mândru de soția sa, iar aspectul său fizic îl face și pe el să se mențină în formă și să fie implicat în relație.

„E o mândrie să am o soție atât de frumoasă, dar în același timp mă ține și pe mine în scări, să mă îngrijesc, să mă îngrijesc și de relație.”,

a mai spus actorul, pentru aceeași sursă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Singura umilință pe care poate să o trăiască o femeie este să se lase jucată în picioare.” Gabriela Cristea, sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies