„Văd că nu mai prind astfel de emisiuni! De fapt, nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi.” Ce face acum Toni Ionescu, după ce a decis să se retragă din lumea actoriei

„Văd că nu mai prind astfel de emisiuni! De fapt, nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi.” Ce face acum Toni Ionescu, după ce a decis să se retragă din lumea actoriei
„Văd că nu mai prind astfel de emisiuni! De fapt, nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi.” Ce face acum Toni Ionescu, după ce a decis să se retragă din lumea actoriei

Toni Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori, care a intrat în ultima reflectoarelor în urmă cu două decenii, prin prisma unui serial de succes, care încă se difuzează.

Actorul a acumulat peste 18.000 de ore de filmare alături de colegii săi, dar acum consideră că acele vremuri au trecut. El remarcă că nici cariera sa, nici televiziunea nu mai sunt cum erau înainte.

Citește și: „Mi se pare straniu că nu a înțeles un detaliu esențial”. Mădălin Ionescu, despre scandalul în care este implicat George Buhnici

Actorul a decis să se reprofileze

Un nume cunoscut în întreaga țară, asociat cu porecla „Mârlanul" din celebrul serial, a ieșit din umbră pentru a le oferi un răspuns mult așteptat fanilor curioși cu privire la motivul retragerii sale din lumina reflectoarelor.

Actorul, care s-a retras de mult timp din lumea televiziunii, a explicat că nu mai găsește locul potrivit în industrie și consideră că situația sa reflectă realitatea multor nume care s-au remarcat cu ani în urmă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

El sugerează că noile priorități și cerințe ale micului ecran au evoluat, lăsând în urmă figuri consacrate, astfel încât succesul pe televiziune nu mai este garantat doar pe baza notorietății anterioare.

„Văd că nu mai prind astfel de emisiuni. De fapt, nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi.

Acum, se difuzează mai mult reclame și știri. S-a dus vremea televiziunii”, a spus Toni Ionescu, conform Playtech.

Ce face acum Toni Ionescu

Motivul pentru care și-a concentrat întreaga atenție asupra mediului online și modului în care poate să se dezvolte acolo a fost determinat de schimbările în industria sa obișnuită. Ca urmare, el a devenit un utilizator activ al rețelelor sociale, făcând postări frecvente și experimentând chiar și cu stand-up comedy pentru o perioadă.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, nici acesta nu a reușit să-l convingă pe deplin, așa că și-a redus treptat activitatea în acest domeniu, dar fără a-și exprima vreo nemulțumire.

Recent, el a ales să se implice în distribuția unui scurtmetraj, proiect pentru care se află în proces de filmare în orașul Timișoara.

„Vă spun sincer, eu m-am mutat în zona online, aici este acum totul la putere, postez glumițe, filmulețe interesante, merg peste tot. Lumea îmi postează comentarii, încercăm să mai rezolvăm din problemele străzii, este interesant ce fac acum. O vreme am făcut și stand-up comedy, în cluburi, m-am cam retras însă și din zona aceasta.

Iar în următoare zile voi filma pentru un scurtmetraj, e un proiect cu niște regizori tineri, îmi place scenariul, mi se potrivește. Chiar acum îmi fac bagajele ca să plec la Timișoara. Fiica mea nu mi-a moștenit pasiunea pentru actorie. A jucat, ce-i drept, un pic cu mine, dar nu este atrasă de scenă, deși tare mi-ar fi plăcut”, a mai spus actorul.

Citește și: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Povestea femeii care a slăbit 40 de kilograme cu ajutorul Lygiei Alexandrescu! Care este dieta urmată de Luiza?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies