Descoperă eleganța culorilor. Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta

ghidul combinarii perfecte a nuantelor in garderba ta
Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta

Culorile reprezintă o mare importanță atunci când vine vorba despre haine. Însă știați care este ghidul combinării perfecte a nuanțelor?

Aflați din rândurile următoare care este ghidul atunci când vine vorba despre combinațiile perfecte ale nuanțelor din garderoba ta. In plus, descoperiți și cum puteți fi elegante prin intermediul anumitor culori. 

 

5. Paletă de culori- combinație de culori analogă 

Pe locul 5 atunci când vine vorba despre ghidul combinării perfecte a nuanțelor se află paleta de culori de care trebuie să ținem cont, mai exact de combinația de culori analogă.

Se pare că primul si cel mai important instrument pentru toți cei care încearcă să poarte o culoare este o roată de culori. Privind această roată de culori, s-ar putea să știi că există patru principale scheme de culori și vorbim despre combinație de culori analogă. Aceasta este cea mai plăcută și cea mai liniștită combinație de culori. De exemplu, verde și galben, violet și roșu, albastru și verde, deci există multe opțiuni.
Aceste culori sunt considerate a avea o relație strânsă și, atunci când sunt folosite una lângă alta, ar putea produce o armonie plăcută. 

Citește și: Explorând culorile toamnei. Tendințe în manichiură pentru toamna 2023

culori care nu se asorteaza
Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum își fac prieteni zodiile. Gemenii sunt extrem de curioși și vor să afle totul despre ceilalți

4. Combinație de culori înalte 

Pe locul 4 atunci când vine vorba despre ghidul combinării perfecte a nuanțelor se află combinația de culori înalte. Deci aceasta este o combinație de culori, atunci când avem două-trei, dar toate sunt într-o versiune mai deschisă, astfel încât sunt doar culori pastelate. Într-o singură ținută, aceasta este ceea ce numim o cheie mare. Cu alte cuvinte, poți purta denim cu liliac pentru a avea această combinație de culori super confortabilă și liniștită, mai ales dacă este denim albastru deschis cu culori liliac, va crea o armonie frumoasă și

poți lua un accesoriu albastru mai închis, pentru a crea un aspect tridimensional, astfel încât să avem o cheie ridicată. 

cu ce culoare se asorteaza albastru inchis
Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

3. Combinație de culori reduse 

Pe locul 3 atunci când vine vorba despre ghidul combinării perfecte a nuanțelor se află combinația de culori reduse. Cu alte cuvinte, se folosesc doar culori cu cheie joasă, iar ținând cont de faptul că știm deja că o cheie înaltă combină culori mai deschise, și cheia scăzută combină doar nuanțe mai întunecate de culori similare.

Astfel, veți crea o ținută liniștită și sofisticată, în care puteți pune în valoare o combinație de culori analogă de albastru și verde folosind accesorii negre, numita combinație de culori analogă simplă. 

culori care merg bine impreuna
Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

2. Proporții 

Pe locul 2 atunci când vine vorba despre ghidul combinării perfecte a nuanțelor se află proporțiile. Aceasta reprezintă totodată și o regulă foarte importantă de urmat, dat fiind faptul că trebuie să avem în vedere proporțiile atunci când alegem culorile și articolele vestimentare. Acest lucru creează un echilibru frumos, două culori nu concurează una cu cealaltă, sunt toate echilibrate. În cazul în care nu obișnuiți să faceți aceste combinații reușite, puteți să vă asigurați de o ținută perfectă în momentul în care adăugați și câteva culori neutre în ținută.

In ținuta poți avea o mulțime de piese negre, care au și câteva picături de culoare, a doua picătură mai mică de culoare analogă. 

cu ce se asorteaza
Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

1. Truc de stilizare 

Pe locul unu atunci când vine vorba despre ghidul combinării perfecte a nuanțelor se află un mic truc de stilizare. Dacă te gândești la un stil mai formal, gândește-te totodată și la două culori similare, dar într-o nuanță diferită, așa că ceea ce doriți să faceți este să alegeți o culoare într-o nuanță mai închisă și a doua culoare într-o nuanță pastelată mai deschisă, care creează un contrast dorit, contrast care este utilizat totodată și ca un instrument foarte bun, de exemplu, la o ținută de birou sau alte ținute formale. Când combinăm culori super deschise și super închise, acestea tind să arate ca un amestec alb-negru foarte neutru, fără culori vibrante, perfect pentru o ținută de birou. Astfel, puteți apela la un bleumarin, costum de afaceri albastru și un top liliac. 

Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum își fac prieteni zodiile. Gemenii sunt extrem de curioși și vor să afle totul despre ceilalți

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies