„În viața mea personală trăiam această dramă în familie, încercam să fiu stâlpul pentru mama!” Doinița Oancea a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa!

„În viața mea personală trăiam această dramă în familie, încercam să fiu stâlpul pentru mama!” Doinița Oancea a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa!
„În viața mea personală trăiam această dramă în familie, încercam să fiu stâlpul pentru mama!” Doinița Oancea a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa!

Doinița Oancea, una dintre cele mai renumite actrițe din România, a decis să împărtășească un moment extrem de dificil din viața ei. Deși prin prezența ei, este mereu zâmbitoare și plină de energie, puțini sunt cei care cunosc trecutul dureros prin care a trecut.

Vedeta este binecunoscută pentru rolurile sale remarcabile în serialele și producțiile de televiziune din țară, dar puțini știu că a avut de înfruntat unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.

Citește și: „Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost. Am un truc.” Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus

Doinița Oancea a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa

Într-o discuție sinceră în cadrul unei emisiuni televizate, Doinița Oancea a dezvăluit că a fost nevoită să se confrunte cu pierderea mătușii sale, o suferință profundă și devastatoare.

Ceea ce a făcut această experiență chiar mai apăsătoare a fost faptul că în aceeași zi în care a avut loc înmormântarea mătușii sale, Doinița a fost obligată să urce pe scenă pentru filmările la serialul în care juca la acea vreme.

Trecând printr-un moment atât de emoțional și grav, actrița a trebuit să-și gestioneze propriile sentimente și să continue să ofere o prestație remarcabilă în fața camerei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„A trebuit să joc în aceeași zi în care mi-am înmormântat o mătușă. Pentru mine familia…provin dintr-o familie numeroasă, sunt un copil singur la părinți, dar mama avut cinci surori și-un frate.

Cea care a murit la momentul respectiv, o iubeam foarte mult. În viața mea personală trăiam această dramă în familie, încercam să fiu stâlpul pentru mama, pentru verii mei, mi-au blocat emoțiile. Când am ajuns la filmare, surpriză, credeam că îmi va fi ușor să plâng și se vedea durerea, toată lumea a văzut. Eu mi-am gândit momentul respectiv, că personajul meu nu doar că s-ar fi văzut că era dărâmată, ar fi și plâns, dar nu am putut.
Atunci m-am speriat și nu mai puteam să plâng. Atât mi-am pus niște lăcate, nu știu care a fost mecanismul”,
a mărturisit Doinița Oancea, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vedeta a reușit să își revină, după tragicul eveniment

După ce a trecut printr-una dintre cele mai mari tragedii din viața sa, Doinița Oancea a ajuns la punctul de aproape epuizare, iar suferința pe care a trăit-o i-a lăsat o amprentă profundă.

Pentru a-și vindeca rănile și pentru a găsi puterea de a merge mai departe, celebra actriță a traversat un proces de conștientizare profundă.

Acel moment i-a permis să înțeleagă că și-a asumat o povară grea, cu scopul de a ajuta și susține pe ceilalți în momente dificile, și să rămână o prezență puternică în viețile lor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Eram într-o zi singură în living și simțeam un gol în stomac, simțeam încărcătura. Mă întrebam cât rău mi-am făcut, pe lângă profesional, dar și mie din dorința de a face bine tuturor. Nu am plâns și mi-am pus bariere, m-am protejat, dar eram ca un roboțel, nu mă recunoșteam. Eu sunt foarte sensibilă. M-am tot gândit, am acceptat situația, am trecut peste.”, a mai spus actrița, în cadrul emisiunii televizate.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui șervețele umede în cuptorul cu microunde. Rezultatul este unul uimitor



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies