„Fizic nu făcea parte deloc din etalonul meu masculin, foarte probabil că știm cu toții că noi fetele ne căutăm modelul tatălui nostru!” Mădălina Crețan a vorbit despre cum era îmbrăcat Nosfe, în ziua în care s-au cunoscut!

„Fizic nu făcea parte deloc din etalonul meu masculin, foarte probabil că știm cu toții că noi fetele ne căutăm modelul tatălui nostru!” Mădălina Crețan a vorbit despre cum era îmbrăcat Nosfe, în ziua în care s-au cunoscut!
„Fizic nu făcea parte deloc din etalonul meu masculin, foarte probabil că știm cu toții că noi fetele ne căutăm modelul tatălui nostru!” Mădălina Crețan a vorbit despre cum era îmbrăcat Nosfe, în ziua în care s-au cunoscut!

A trecut aproape un an de la tragicul eveniment al decesului lui Nosfe, iar amintirile Mădălinei Crețan, soția artistului, rămân în amintirea sa ca o seară în care destinele lor s-au intersectat pentru prima dată.

Vestea teribilă a trecerii în neființă a lui Nosfe a lovit ca un fulger lumea artisitcă, la doar câteva ore după ce talentatul rapper încântase publicul cu un concert de neuitat în București. Fanii îl văzuseră cântând cu pasiune, cu doar câteva ore înainte să afle cu tristețe că idolul lor, rapperul iubit, a părăsit această lume.

Citește și: Cine este Simina Costea. „Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa”

Citește și: „În fiecare seară, înainte să mă culc, îi spun «Te iubesc»” Cum reușește Mădălina Crețan să îi păstreze vie amintirea lui Nosfe

Mădălina Crețan a vorbit despre cum era îmbrăcat Nosfe, în ziua în care s-au cunoscut

După concertul plin de viață și energie, membrii trupei Șatra Benz au fost nevoiți să aducă publicului o veste teribilă, cum că colegul lor de breaslă, nu mai este printre noi.

Inițial, existau zvonuri despre moartea sa în somn sau chiar sinucidere, dar realitatea a fost mult mai copleșitoare. La scurt timp după ce a părăsit scena plină de aplauze și a ajuns acasă, talentatul artist a fost lovit de un infarct brutal, punându-i capăt vieții.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Artistul a fost cât s-a putut de discret, când a venit vorba despre viața lui personală. El era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar rodul iubirii dintre ei este o fetiță.

Femeia nu a putut uita nici până în momentul actual cum s-a cunoscut cu bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult și își amintește cu lux de amănunte chiar și articolele vestimentare pe care le purta în ziua în care și-a întâlnit marea dragoste.

Mădălina Crețan nu l-a plăcut pe Nosfe din prima zi

Mădălina Crețan a mărturisit că la început, când s-a întâlnit cu Nosfe, nu a fost neapărat pe gustul ei, deoarece, din punct de vedere fizic nu era genul ei de bărbat. Aceștia s-au cunoscut pe vremea când lucrau în același loc, dar caracterul artistului a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil.

Mădălina Crețan a dezvăluit că l-a cunoscut pe artist la un training organizat de compania în care lucra deja de ceva timp.

Nu l-a deranjat în niciun fel personal. La acel training, ea purta o rochiță roșie, iar el era îmbrăcat în blugi albaștri și o cămașă în carouri cu bleu, roz și gri, având teneși la picioare.

„Fizic nu făcea parte deloc din etalonul meu masculin, foarte probabil că știm cu toții că noi fetele ne căutăm modelul tatălui nostru. Tatăl meu a fost un bărbat brunet, cu ochii căprui, deci da...cu

păr pe cap... ceea ce nu era Nosfe deloc, dar cumva bariera asta a fizicului a fost depășită cred că de la primele noastre interacțiuni. În momentul în care energia și sufletele noastre s-au îmbinat, pe măsură ce trecea timpul mi se părea și mi se pare în continuare că nu există niciun bărbat mai frumos ca el pe toată această fața a planetei, din toate punctele de vedere, inclusiv fizic", a mărturisit Mădălina Crețan, la WOWnews.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Șatra Benz, comemorare la un an de la moartea colegului lor

Șatra B.E.N.Z i-a invitat cu căldură pe toți să li se alăture într-un moment special de comemorare, marcat de trecerea unui an de la pierderea lui Nosfe. Aceștia îi așteaptă pe toți la monumentul funerar dedicat artistului.

„Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă într-un moment special de comemorare pentru a marca un an de la pierderea lui Nosfe. Vă așteptăm la monumentul funerar dedicat lui și vă încurajăm pe fiecare dintre voi să aduceți câte o floare și să împărtășiți gândurile și amintirile voastre despre el. Biserica(...), duminică, 15.10.2023, începând cu 12:00", este mesajul transmis de Șatra B.E.N.Z pe rețelele de socializare.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies