Află din rândurile următoare care este rețeta de paste cu sos de brânză a Mirelei Vaida.
Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, fiind de mulți ani în lumina reflectoarelor. Astfel, prezentatoarea TV și-a construit o comunitate numeroasă de persoane care o apreciază și îi sunt alături la orice pas. Vedeta păstrează legătura cu fanii săi prin intermediul rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu aceștia imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice și cu familia sa frumoasă.
În urmă cu ceva timp, Mirela Vaida a postat pe canalul său de YouTube un filmuleț în cadrul căruia explică modul de preparare al pastelor cu sos de brânză. Vedeta prepară această rețetă delicioasă pentru cei trei copii ai săi, care adoră acest preparat.
Descoperă din rândurile următoare care este rețeta de paste cu sos de brânză a Mirelei Vaida.
Rețetă de paste cu sos de brânză
Citește și: Rețeta de ciorbă de fasole cu afumătură a Mirelei Vaida. Cum o prepară celebra prezentatoare TV
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!
Ingrediente
Potrivit informațiilor oferite de Mirela Vaida, pentru a prepara această rețetă ai nevoie de următoarele ingrediente:
- brânză sărată
- cașcaval
- unt
- 2 ouă
- parmezan
- smântână
- usturoi
- pătrunjel
- mărar
- paste
- piper
Mod de preparare
Primul pas în procesul de preparare al rețetei îl reprezintă pastele. Tot ce trebuie să faceți este să puneți la fiert cantitatea de paste dorită, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cât timp pastele se fierb, pregătim sosul.
Pentru sos trebuie să dăm pe răzătoare brânza, cașcavalul și parmezanul. Într-o tigaie punem la foc două cubulețe de unt și așteptăm să se topească. După ce s-a topit untul, adăugăm o căpățână de usturoi pisat. Ulterior, așteptăm să se prăjească usturoiul și amestecăm în continuu. După ce s-a călit usturoiul, adăugăm smântână. În funcție de cât de mult sos vrem să ne iasă, atât de multă smântână adăugăm.
După ce s-au fiert pastele, la adăugăm în sosul obținut și le lăsăm la foc mic, până când se îngroașă. Adăugăm puțin piper negru și amestecăm continuu.
La final, adăugăm ouăle bătute și punem peste amestecul de paste cu sos parmezanul.
Oprim focul și lăsăm parmezanul să se topească. Pentru un plus de savoare, adăugăm pătrunjel și mărar tocat. Poftă bună!