Ce lecții karmice are fiecare cifră de destin. Adina și Oana Timofte au explicat ce semnifică fiecare cifră în parte, care sunt blocajele

adina si oana timofte
Adina și Oana Timofte au explicat ce semnifică fiecare cifră în parte, care sunt blocajele

Lecțiile karmice sunt foarte importante pentru fiecare cifră de destin în parte. Însă știați ce semnifică acestea?

Aflați în rândurile următoare ce semnificație are fiecare cifră de destin în parte, dar care sunt și blocajele acestora, mențiuni oferite chiar de către Adina și Oana Timofte

 

Cifra de destin 1 

Cei care au cifra de destin 1 au incapacitatea de a se integra într-o echipă și își doresc întotdeauna să fie considerați lideri. 

Cei care trebuie să știe să le gestioneze, să și le asume, să îl practice. Asta este lecția lui, în primul și în primul rând, vine din această direcție karmică a iubirii, ulterior din incapacitatea de a se integra într-o echipă, pentru că trebuie să înțeleagă ca să fie în vârful unei echipe cu care lucrează, trebuie să aibă o atitudine de șef autoritar și trebuie să aibă atitudine de lider în echipă ”,

au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Cifra de destin 2 

Cei care au cifra de destin 2 sunt persoane foarte sufletiste și caută întotdeauna armonie indiferent de locul în care se află. 

Dacă vorbim despre cei cu cifra 2, vorbim despre oamenii care sunt sufletiști, sunt cei care caută armonie, sunt cei care caută pacea, dacă nu lucrează cu rațiunea și avem o energie masculină.

Doi lucrează cu emoția și avem o energie feminină cu foarte multă vulnerabilitate. Sunt acele persoane care efectiv empatizează atât de mult încât își pierd identitatea ca să le facă pe plac celorlalți și practic trăiesc pentru alții și se identifică cu nevoile altora și se pierd pe ei ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Cifra de destin 3 

Cei care au cifra de destin 3 au un cod energetic care manifestă deseori melancolie, dezamăgire și izolare, în special atunci când vine vorba despre ore îndelungate de muncă. 

In funcție de codurile energetice care rezultă din data de naștere și numele pe care îl purtăm, numărul, cine are 3 și nu are un cerc de prieteni și manifesta melancolie, tristețe, dezamăgiri, izolare, cu siguranță acea persoană manifestă blocaje și clar că acea persoană trebuie să lucreze foarte mult. 3 sunt depresivi, iau pastile în loc să lucreze la autodisciplină, dar de ce, pentru că 3 este comod, 3 este cel care preferă să stea în postura de victimă și să se victimizeze, dar și să nu facă pași.

3 este sceptic și foarte greu de convins ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Cifra de destin 4 

Cei care au cifra de destin 4 obișnuiesc să fie persoane tradiționaliste, dar totodată încăpățânate care au un potențial imens de a crea fundații pe termen lung. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dacă vorbim de 4, de o energie, de o persoană tradiționalistă, vorbim de acel catâr, de cel care crede doar o persoană care are ca potențial capacitatea de a crea fundații pe termen lung, atât pentru el, cât și pentru ceilalți, dar din punct de vedere energetic, este omul inflexibil, omul căruia îi trebuie foarte multe dovezi pentru a te cere în căsătorie, pentru a merge mai departe cu afacerea, pentru a risca într-o afacere, pentru a își crea ceva în jurul lui, el merge întotdeauna pe planuri foarte sigure ”,

au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Citește și: Horoscop Minerva. Ce rezervă perioada 16 octombrie -15 noiembrie pentru fiecare zodie

lectii karmice
Adina și Oana Timofte au explicat ce semnifică fiecare cifră în parte, care sunt blocajele[Sursa foto: freepik]

Citește și: Horoscop Pești noiembrie 2023. Nativii zodiei Pești vor avea surprize pe plan sentimental

Cifra de destin 5 

Cei care au cifra de destin 5 obișnuiesc să fie destul de neechilibrate, în special atunci când vine vorba despre viața personală și locul de muncă. 

Uită de stabilitate, are 5 domnișoare sau 5 bărbați, are 5 joburi, schimba efectiv, e o energie care arde la un nivel energetic foarte înalt, într-un timp foarte scurt, absolut totul. E foarte important pentru el, dacă întrebarea <<cine sunt eu?>>, să zicem, că este foarte importantă și pentru ceilalți, ei sunt eu, pentru numărul 5 trebuie să și-o spună anual o dată la o perioadă, pentru că de multe ori 5 mănâncă pâine neagră, mănâncă pâine albă în momentul ăla... parcă altceva e blocajul ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Cifra de destin 6 

Cei care au cifra de destin 6 au un noroc incredibil la bani, dar și la tot ce înseamnă familie și armonie. 

“Dacă vorbim de 6, vorbim de omul care are un noroc fantastic la bani, dacă ești cifra de destin 6 și nu ai bani, e clar că acolo există bani și iubire, bani, iubire, familie, totul să fie în armonie, dar știu că sunt în primul rând doritori de bani, de asta am pus accent pe bani, în schimb, nu-ți vorbește, nu îți comunică, nu îți spune ce simte, se uită la tine, zâmbește, dar gândul lui și mintea lui și sufletul lui este cu totul și cu totul in alta parte. Dacă se presupune că ai avea un partener de destin 3, te plictisește, îți vorbește de nu te lasă să scoți un cuvânt, iar un destin 6 te plictisește de tăcere ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cifra de destin 7 

Cei care au cifra de destin 7 fac față oricărei provocări întâmpinate în viața de zi cu zi și acumulează informații de peste tot pe unde ajung. 

Nu e atât de guvernator, atacul corpului de pe spiritual, dar 7 înseamnă magie. Dacă izolăm provocarea lui, înseamnă izolare. In loc să iasă în exterior și să îi faci foarte mult să acumuleze foarte multe informații și obligația lui este să experimenteze, practic să ajungă la un nivel de ințelepciune care trebuie împărtășită. 7 putem vorbi despre energia preotului, dar este acel preot care bineînțeles poate purta straie, dar este acel om la care te întorci tu să primești un sfat, o îndrumare, o lumină, în schimb 7, în momentul în care se simte umilit în public, se simte trădat se simte, se va retrage ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

cifra de destin
Adina și Oana Timofte au explicat ce semnifică fiecare cifră în parte, care sunt blocajele[Sursa foto: freepik]

Cifra de destin 8 

Cei care au cifra de destin 8 obișnuiesc să aibă parte de o bogăție materială, dar totodată și spirituală deseori. 

In destin, acel statut, acea opulența și acea bogăție materială, dar și spirituală la care tu visezi. 8 îl vei auzi întotdeauna că își dorește bani, își dorește statut, că își dorește tot felul de lucruri care să îi facă pe ceilalți să îl laude, din punct de vedere financiar, în schimb este simplu. Oamenii reprezintă doar oportunități și pentru a ajunge la acel lux, o poliță, statut și ei practic au fost infinitul, sunt infinitul și practic lipsit la respectivă, ceea ce pui tu aici ca și ingrediente în clepsidră, în momentul în care, din când în când se mai întoarce clepsidra ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

Cifra de destin 9 

Cei care au cifra de destin 9 au un potențial destul de mare, însă la fel de mare este și furia lor față de momentele în care nu reușesc să facă ceea ce și-au propus. 

Are un suflet atât de mare, dar până să ajungă la acest potențial, practic își manifestă o furie foarte mare, își manifestă o ciudă foarte mare, e foarte greu să se conecteze emoțional cu un partener, de asta va spun, nu va suferi foarte mult până se va închega într-o relație de iubire echilibrata, dar de ce pentru că 9 este cel care trăiește întotdeauna în trecut, dacă părinții l-au traumatizat dacă au trecut printr-un divorț, dacă a trecut printr-o despărțire, dacă a fost trădat de un prieten, un 9 practic până va trece de acel prag, de a ierta, este foarte greu și 9 să ierte foarte greu ce nu poate să accepte, în schimb, el trăiește în acel trecut și uită să trăiască în prezent și aici e greu ”, au dezvăluit Adina și Oana Timofte, pe WOWnews. 

cum se calculeaza cifra de destin
Adina și Oana Timofte au explicat ce semnifică fiecare cifră în parte, care sunt blocajele[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Pești noiembrie 2023. Nativii zodiei Pești vor avea surprize pe plan sentimental

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies