Cine este Giulia Nahmany. „Sunt pe drumul de a fi cea mai bună versiune a mea.”

giulia nahmany
Giulia Nahmany

Giulia Nahmany este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete de la noi din țară. Cu toate că s-a retras în mare parte din fața camerelor de filmat, blondina are o comunitate destul de generoasă în mediul online.

Descoperă cine este Giulia Nahmany, ce vârstă are, dar și alte detalii importante din viața privată a  vedetei.

Ce vârstă are Giulia Nahmany

Citește și: „O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!

giulia nahmany biografie
Giulia Nahmany[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

Blondina s-a născut pe 16 ianuarie 1983, în orașul Kfar Saba din Israel. Până la vârsta de 40 de ani, Giulia a reușit să treacă prin multe experiențe, dar și să își construiască un nume important în România.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Giulia Nahmany s-a mutat din Israel în România

giulia nahmany varsta
Giulia Nahmany vârstă[Sursa foto: Instagram]

În copilărie, vedeta a trecut prin momente dificile, atunci când a fost nevoită să își părăsească țara natală, alături de părinții ei. Giulia a povestit cât de complicat i s-a părut atunci când a ajuns în Belgia. La daor 10 ani, vedeta s-a mutat în București, acolo unde a studiat la American Internation School of Bucharest.

„Nimeni nu a discutat cu mine în avans să îmi spună măcar un cuvânt.

M-am dus la scoală și era casa plină, când am venit acasă, era goală. M-am trezit că am plecat cu avionul mergând într-o țară rece, în care majoritatea zilei este întuneric, cu o limbă pe care nu o cunoșteam. Recunosc că nu a fost ușor și îmi aduc aminte că și la scoală când m-am dus, a fost un moment dificil.

Copiii de acolo erau așa europeni, totul era foarte aranjat, eu eram din Israel și nimeni nu vorbea cu mine.

A durat ceva timp până să îmi fac prieteni. Dar nu regret, pentru că asta mi-a creat această reziliență pe care o am și în ziua de azi. Văd acum situații prin care am trecut în viața mea și îmi dau seama că pot să mă adaptez mult mai ușor versus alte persoane în care toată viața lor, au fost cu un anumit stil de viață, într-o anumită mentalitate.”, a specificat Giulia Nahmany, în exclusivitate pentru kfetele.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cariera Giuliei Nahmany

De-a lungul timpului, Giulia a încercat să demonstreze cât de talentată este, cochetând cu mai multe tipuri de artă. Muzica a fost prima ei pasiune, participând în anul 1998 la Festivalul din Mamaia. Anul 2000 a reprezentat un an de succes pentru cântăreața, lansând o piesă populară la acea vreme. Dorincă de dezvoltare continua, Giulia a terminat studiile superioare în cadrul Universității Huron din Londra, studiind Managementul Afacerilor.

Cu toate că și-a părăsit țara natală la o vârstă fragedă, Giulia este în strânsă legătură cu Israel. În anul 2005, și-a reprezentat țara în cadrul Festivalului Cerbul de Aur. Ulterior, vedeta a cochetat și cu actoria, mărturisind că se regăsește foarte mult în arta cinematografică.

Giulia Nahmany și copiii ei

giulia nahmany sot
Giulia Nahmany și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Giulia se mândrește cu o familie extraordinară alături de soțul ei.

Cei doi au două fetițe de care sunt extrem de mândri. Atunci când are timp liber, Giulia mărturisește că îi place să se plimbe cu bicicleta alături de copii, dar și să practice yoga. Această activitate i-a adus extrem de multă satisfacție, devenind pe parcurs și antrenor specializat de yoga. Din nefericire, blondina a trecut prin perioade cumplite în ultima vreme, pierzându-și ambii părinți, la scurt timp. Giulia a declarat că pierderea mamei sale i-a declanșat o suferință atât de mare, încât și-a schimbat complet viața.

„Sunt pe drumul de a fi cea mai bună versiune a mea. Ca să fim cea mai bună versiune a noastră trebuie să facem mai multe sacrificii decât ne putem imagina. Încă nu am ajuns acolo, recunosc. Încă am multe momente în care deciziile mele sunt luate din ego. ”, a declarat vedeta.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sophia Loren. Povestea longevității și frumuseții eterne

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies