Zeynep, suferință fără sfârșit

Zeynep, suferință fără sfârșit
Zeynep, suferință fără sfârșit

Tensiunile se țin lanț în familia Guralp, de când în viața acestora a intrat Zeynep, iar fanii serialului “Dragoste și speranță” vor fi martori la toate aceste evenimente dramatice, odată cu difuzarea unui nou episod al productiei, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Melis află că părinții săi urmează să divorțeze din cauza problemelor “iscate” de Zeynep, iar lucrurile pur și simplu o iau razna între cele două tinere. Melis nu iartă faptul că Zeynep i-a distrus familia, de când a apărut în viața lor și nimic nu îi poate ține ura în frâu ambițioasei tinere. Zeynep este îngenunchiată de atâta suferință.

Kuzey nu renunță la a se răzbuna pe Elif, din cauza minciunilor spuse de aceasta, și încearcă să o pedepsească în cel mai aspru mod cu putință.

Kuzey vrea să ajungă în instanța pentru a dovedi culpabilitatea lui Elif în privința jafului petrecut în casa lui Handan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce se va întâmpla atunci când Kubilay, pătruns de remușcări, își va mărturisi vina în fața lui Elif, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat la

Kanal D2. 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies