Alpay nu renunță la răzbunare

Alpay nu renunță la răzbunare
Alpay nu renunță la răzbunare

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D, dramatismul este cuvântul ce caracterizează familiile Șirhan și Karadag care se confruntă cu noi probleme.

 Nici bine nu își revine Alpay din starea gravă în care se afla, că trece la amenințări. Bărbatul continuă să distrugă totul în jurul său, iar după ce amenință familia Karadag că o va distruge, luându-i tot, acesta continuă cu … Kenan. Alpay crede că prietenul său din copilărie vrea să îl distrugă și decide, împreună cu Idris, să-l ucidă pe Kenan. Idris nu știe că Alpay mai are un alt plan malefic care îl vizează și pe el…

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

              Cumali este devastat din cauza faptului că Halil este încarcerat și speră să se petreacă o minune care să îi salveze fiul de la închisoare. Avocatul Ihsan este alături de familia Șirhan, în tot acest demers, și promite să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l ajuta pe Halil.

Pe de altă parte, Defne părăsește conacul familiei Șirhan, sătulă fiind de răutatea lui Zumrut, în ceea ce o privește. Vildan, nu mai suportă atitudinea lui Zumrut față de familia sa, și decide să se mute din conacul familiei Șirhan, împreună cu Defne și Omer.

              Dacă va reuși Ihsan să îl salveze pe Halil din închisoare și ce anume a făcut Zumrut de a făcut-o pe nora ei să ia decizia radicală de a pleca din conac, puteți afla în această seară, de la ora

20:00, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies