Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Magda Catone, o prezență emblematică a teatrului românesc, va fi invitată duminica aceasta la "40 de întrebări cu Denise Rifai", editie difuzata la 22:30, la Kanal D. Cunoscută pentru contribuția sa semnificativă în lumea teatrului românesc, Magda Catone se poate lăuda cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii.

În plus față de activitatea sa ca actriță, aceasta a devenit regizoare începând din anul 2017, demonstrandu-și versatilitatea și dedicarea sa față de lumea teatrului și cinematografiei românești.

Cu peste 50 de filme și producții de televiziune în portofoliu, Magda Catone este o figură publica apreciata în întreaga țară. A rămas in atentia publicului larg si cu apelativul "Doamna detergent", fiind recunoscută si pentru celebrele reclame la detergent în care a jucat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cu un spirit deschis și o dorință de a se apropia de public în diverse moduri, Magda Catone s-a implicat în politică în 2020. În prezent, artista urmează o cale spirituală, fiind masterandă la Teologie.

Magda Catone a fost căsătorită cu regretatul actor Șerban Ionescu, iar din această uniune au impreuna un fiu.

V ă  mai strigă lumea pe stradă <Doamna detergent>?”, “Cât timp ati fost doar actrița care ducea tava?”, “Care a fost prețul tăcerii în căsnicia dvs.?”,  “Vă este dor de Şerban Ionescu?”, “V-ați simțit vreodată musafir în propria viață?”, “A ajuns acasă Magda Catone? ” sunt doar câteva dintre intrebarile adresate Magdei Catone in editia de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, incepand cu ora 22:30, la Kanal D.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies