Alpay, după faptă și răsplată

Alpay, după faptă și răsplată
Alpay, după faptă și răsplată

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Melek”, îi regăsim pe Halil și pe logodnica sa tot mai încrezători în șansa de de a avea un viitor împreună, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Melek nădăjduiește că Ihsan și Mîrza vor reuși să aducă dovezi instanței de judecată, în cazul lui Halil, care să schimbe decizia tribunalului în favoarea inculpatului.

Alpay nu se oprește deloc din acțiunile teribile îndreptate asupra familiilor Șirhan și Karadag și are o nouă condiție pentru a-și retrage plângerea împotriva lui Halil.

Pentru fericirea copiilor săi, Seyit Ali va lua o decizie șocantă. Un singur om îl poate opri, definitiv, pe teribilul Alpay, din acțiunile meschine ale acestuia, iar bărbatul va avea un șoc când va afla cine este personajul care îl va pedepsi cumplit …

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În mod neașteptat, situația devine dramatică pentru Alpay, care era sigur de reușită în planul său malefic împotriva familiilor Șirhan și Karadag, iar ceea ce urmează, pentru fostul soț al lui Melek, întrece orice imaginație.

Vor reuși Ihsan și Mîrza să-și ajute prietenul aflat în suferință, pe Halil? Cine este personajul care îi va da o lecție de neuitat lui Alpay, pentru faptele sale teribile? Raspunsurile la intrebari le veti putea i afla în această seară, de la ora 20:00, urmarind noul episod din serialul

“Melek”, difuzat numai la Kanal D.   

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies