Cine este Bianca Neagu. „Nu regret că n-am avut o copilărie normală”

Cine este Bianca Neagu
Bianca Neagu

Bianca Neagu este o actriță româncă, ce a ajuns cunoscută prin intermediul rolului micuței Bibi, din telenovela „Numai Iubirea”.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Bianca Neagu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața femeii, care, în urmă cu mai bine de 20 de ani, al vârsta de doar 7 ani, pășea timidă pe platourile de filmare.

Cine este Bianca Neagu

Citește și: Cine este Ioana Ginghină. “Când spun că am rămas prieteni, nu glumesc!”

Cine este Bianca Neagu
Bianca Neagu, Corina Dănilă și Alexandru Papadopol în „Numai Iubirea”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Andrei Bănuță. ”Sper că, acolo unde este acum, știe că nu a crezut în mine degeaba.”

Bianca Neagu s-a născut în data de 19 aprilie 1996, la București, acolo unde a studiat Facultatea de Psihologie, urmând ulterior un master în Logopedie.

Cu toate acestea, deși în momentul de față, viața a dus-o în altă direcție, la vârsta de doar 7 ani, Bianca Neagu pășea timidă pe platourile de filmare ale unei telenovele foarte cunoscute la începutul anilor 2000.

Am participat la un casting, un casting foarte mare. Erau o mulțime de copii care dădeau casting pentru rolul meu. Cred că a fost de la Doamne-Doamne, care m-a înzestrat cu harul acesta și am reușit să trec peste fiecare etapă, până când m-au sunat și mi-au spus că am luat castingul acesta.

Nu știu dacă am realizat neapărat, dar știam ce mi se întâmplă și simțeam cumva toată dragostea fanilor și amploarea pe care a luat-o telenovela și m-am bucurat din plin de absolut tot .”, a povestit Bianca Neagu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Aceasta a interpretat rolul micuței Bibi, fiica personajului interpretat de către Alexandru Papadopol și a reușit să cucerească inimile publicului instant, dar și ale colegilor săi de breaslă, fiind atracția de

pe platourile de filmare. Totodată, Bianca Neagu a dat dovadă de o maturitate ieșită din comun, intrând foarte bine în pielea personajului.

Atunci când eram acolo, eram fericită. Mă jucam cu toată lumea, toată lumea mă iubea. Eram cumva în centrul atenției și nu am dus lipsă de nimic. Pentru mine, copilăria mea, și nu regret nimic, că n-am avut o copilărie normală, a fost acolo și a fost ceea ce a trebuit pentru că am reușit să mă maturizez, mai repede decât alți copii, am văzut lucrurile altfel, am făcut ceea ce mi-a plăcut .”,

a mai spus Bianca Neagu.

Cu ce se ocupă Bianca Neagu

Cine este Bianca Neagu
Bianca Neagu[Sursa foto: Facebook]

Ulterior, după ce a ajuns cunoscută prin intermediul telenovelei, viața Biancăi Neagu s-a schimbat semnificativ, iar spiritul său artistic și-a spus cuvântul, însă, într-un alt domeniu.

În prezent, tânăra de 27 de ani are propria sa afacere. Bianca Neagu face accesorii hand-made.

După „Numai iubirea”, Bianca Neagu a jucat și în alte seriale celebre precum „Păcatele Evei”, „Inimă de țigan”, „Regina” sau pelicula „The Whistleblower”, în 2010. După aceste moment, însă, Bianca a dispărut de pe micile ecrane și a renunțat la actorie. Ulterior, tânăra și-a continuat studiile și a făcut un master în logopedie, abordând cu brațele deschise această nouă carieră.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În ultimii 16 ani, m-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, am avut timp să ma dezvolt profesional și personal. Am avut timp în ultimii 16 ani să mă ocup de mine. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Îi ajut să învețe să vorbească corect, pentru că este foarte important și, din păcate, sunt foarte mulți copii care au probleme. În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul și trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare. Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, și am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunțat, îmi doresc .” spunea Bianca Neagu în cadrul unei emisiuni, acum 3 ani.

Bianca Neagu s-a căsătorit anul acesta

Cine este Bianca Neagu
Bianca Neagu și soțul său [Sursa foto: Facebook]

Bianca Neagu a evoluat atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Ea și alesul inimii sale, Alin Croitoru, de profesie pictor și fotograf, și-au unit destinele vara aceasta, după 10 ani de relație.

„Daaa, m-am căsătorit! Vă mulțumesc pentru urări. Alin e soțul meu. După o relație frumoasă de aproape un deceniu, am trecut la o nouă etapă din viața noastră și suntem foarte fericiți.”, a declarat Bianca Neagu, după cununia civilă.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Ela Crăciun. „Simt că e cel mai bun moment, că mi-am găsit locul și scopul.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies